Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee...

Vakantie is misschien wel ontspannend, inpakken kan erg stresserend zijn. Met deze drie kledingstukken kom je altijd stijlvol voor de dag, waar ook ter wereld.


1. Een trendy tuniek
Een licht kledingstuk dat je als topje en jurk kunt dragen, is een must-have op je inpaklijstje. Trek ‘m op het strand aan, losjes over een bikini, of combineer ‘m met een riem en platte schoentjes, voor een casual stadsstijl.

2. Een veelzijdige trench
Neem een korte trenchcoat mee. Handig voor tijdens de reis. Kan als blazer of jas gebruikt worden, overdag én ‘s avonds. Kies een neutrale kleur in lichte nylon of katoen – allebei prima stoffen in een warm land.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

3. Een weer-en-wind jeans
Deze basic doet het overal goed, van het vliegtuig tot het strand. Kies een jeans in een lichte kleur (het is nu eenmaal zomer) met nylon of lycra voor rekbaarheid en comfort. Draag er overdag een katoenen topje en cardigan bij, switch naar een zwierig topje en glittersandaaltje voor ‘s avonds.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina