Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee...

Vakantie is misschien wel ontspannend, inpakken kan erg stresserend zijn. Met deze drie kledingstukken kom je altijd stijlvol voor de dag, waar ook ter wereld.


1. Een trendy tuniek
Een licht kledingstuk dat je als topje en jurk kunt dragen, is een must-have op je inpaklijstje. Trek ‘m op het strand aan, losjes over een bikini, of combineer ‘m met een riem en platte schoentjes, voor een casual stadsstijl.

2. Een veelzijdige trench
Neem een korte trenchcoat mee. Handig voor tijdens de reis. Kan als blazer of jas gebruikt worden, overdag én ‘s avonds. Kies een neutrale kleur in lichte nylon of katoen – allebei prima stoffen in een warm land.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

3. Een weer-en-wind jeans
Deze basic doet het overal goed, van het vliegtuig tot het strand. Kies een jeans in een lichte kleur (het is nu eenmaal zomer) met nylon of lycra voor rekbaarheid en comfort. Draag er overdag een katoenen topje en cardigan bij, switch naar een zwierig topje en glittersandaaltje voor ‘s avonds.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador