In 11 stappen naar een opgeruimde kleerkast

In 11 stappen naar een opgeruimde kleerkast

Puilt je kleerkast uit? En vind je precies toch nooit iets om aan te trekken? Dan is het hoog tijd om je kleerkast eens onder handen te nemen. Met deze 11 tips maak je schoon schip. Aan de slag!


1. Haal al je kleding, schoenen en accessoires uit je kleerkast. Zo krijg je een beter overzicht van wat je allemaal hebt.2. Sorteer alles in 4 bakken: 1 voor items die je houdt; 1 voor stukken die je weggeeft; 1 voor alles wat je weggooit; 1 voor vuile was. Psst: doe je wasjes met Dash 3in1 PODS.3. Wees streng: items die je al een jaar niet meer hebt gedragen, doe je weg. Of heb je geen goed gevoel meer bij een bepaald kledingstuk? Weg ermee!4. Moeite met knopen door te hakken? Vraag aan een vriendin om het voor je te doen. Je hebt meteen een goed excuus voor een girls night!5. Kledingstukken recycleren is ook een optie. Haal je naaiskills maar boven! Zo maak je in een handomdraai van een kleedje een leuke blouse.6. Wat met je dure kledingstukken? Organiseer een swap party en maak je vriendinnen blij!7. Nu is het een kwestie van alles terug op te bergen. Maak een keuze: hang alles per kleur of per categorie. De zoektocht naar een outfit verloopt in ieder geval vlotter nu.8. Investeer in dozen en speciale kleerhangers voor juwelen, schoenen of sjaals. Daar krijg je deze spullen makkelijk in kwijt.9. Rol je sokken op in plaats van ze op te plooien. Zo bespaar je plaats en kan je meer opbergen. Gedaan met die verdwaalde sokken!10. Shoppen is uiteraard toegestaan! Maak wel de afspraak met jezelf dat je maar evenveel stuks mag kopen als je hebt weggedaan.11. Het is belangrijk dat je nu alles netjes houdt. Berg rondslingerende kleding dus regelmatig terug op.+ Met deze tips spaar je heel wat tijd uit bij het uitzoeken van je outfit. Nog meer tijd besparen? Leg je outfit de avond ervoor al klaar en hang hem vooraan in je kast. Netjes uit het zicht, maar toch binnen handbereik!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Graag de bonnen terug per post ontvangen , probleem bij het afdrukken. Ik mis de bonnen...zou jullie dankbaar zijn!

  • melden
Sofie

Sofie

gemeld

Ik kan nergens bonnen zien.. er staat dat ik moet aanduiden € of $ rechtsboven maar ook dat lukt niet want ik zie dit niet staan �� Wat doe ik verkeerd?

  • melden
Sandra

Sandra

gemeld

Ik heb vaak het probleem dat het fout loopt bij het afprinten. Ik hoop volgende keer minder pech te hebben. ��

  • melden
dirgni

dirgni

gemeld

Mijn bonnen terug per post ontvangen! Leuk veel liever dan ze te moeten afprinten want dit lukte soms niet en waren mijn bonnen foetsie. Intussen al enkele verbruikt en genoten van de gratis producten. Hartelijk dank!

  • melden
22Mei1968

22Mei1968

gemeld

ja, ik mis ook het handig magazine en de bonnen erbij, ik heb er ook misschien geen jaar meer deze per post mogen ontvangen

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!