Kies-je-laars

Kies je laars!

Je wintergarderobe is niet àf zonder een paar laarzen. Met deze stappers scoor je gegarandeerd.


Kies je laars!

Met bont

Onmisbaar voor een avondje uit in vriestemperaturen. Een rubberen sleehak is veiliger op gladde voetpaden. Draag ze met een casual wollen jurkje en warme gebreide kousen.

Kies je laars!

Te paard

Rijlaarzen zijn ideaal voor een luie weekenddag. Ze zijn laaggehakt en lopen dus ontzettend makkelijk en je trekt ze zo aan.

Kies je laars!

OTK-laarzen

'Over The Knee'-laarzen, tot over je knie dus, zijn het helemaal deze winter. Lekker warm, en een tikkeltje gewaagd als je voor exemplaren met een hoge hak kiest, zoals deze.

Kies je laars!

Enkelhoog

Een stijlvol en fantastisch alternatief om in de stad te dragen in plaats van je pumps.

Kies je laars!

Met sleehak

Comfortabel, én je benen lijken er een stuk langer door. Ze matchen perfect met korte rokjes maar ook met wijdvallende jeans.

Kies je laars!

Verleidelijke stiletto's

Voor blind of andere dates, feestjes en alle andere speciale gelegenheden in de wintermaanden, zijn deze hooggehakte stilettolaarzen een must.

Kies je laars!

Droog in de regen

Sinds Kate Moss haar Hunters droeg tijdens het Glastonbury muziekfestival in 2005 zijn regenlaarzen pure glamour. Ze lijken in niets meer op het gehate schoeisel dat je van je moeder moest dragen bij slecht weer.

Kies je laars!

Schattig in de sneeuw

Als school/werk onbereikbaar is door een sneeuwstorm en je weet dat je alle schoenen zult ruïneren waarin je buiten rondstrompelt, dan is deze waterproof laars een must. Warme voeten én bewonderende blikken gegarandeerd!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina