Kies lingerie die écht goed zit!

Kies lingerie die écht goed zit!

Lingerie kan er zo spannend en sexy uitzien… maar let op! Slecht gekozen lingerie is meteen een pak minder sexy en kan zelfs snel een averechts effect hebben.


Kies je lingerie altijd in overeenstemming met je kleding
Vraag je eerst af welke kleren je gaat aantrekken en kies op basis daarvan je ondergoed. In het begin vergt dat misschien wat moeite maar na verloop van tijd weet je precies welk broekje bij welke rok of broek past, en welke sexy bh bij welk truitje of bloesje hoort.

Kies de maat met zorg en ga voor een goede pasvorm
Te groot ondergoed 'breekt' de soepele lijnen van je kleding en komt je figuur niet ten goede. Ondergoed dat te klein is, is ook niet echt flatterend en sexy. Denk maar aan een te strakke bh onder een t-shirt: iedereen kent de kussentjes die zich op de rug vormen. Behalve de juiste maat, is ook de pasvorm heel belangrijk. De ervaring leert dat de duurdere merken betere pasvormen hebben. Koop dus beter een bh minder, dan meerdere goedkope bh's.

Weg met de ‘slipjeslijn’
Veel rokken en broeken tekenen de lijn van je slipje af, zeker als ze strak aansluiten of uit dunne stofjes gemaakt zijn. De oplossing is dan een tanga of een string (niet te strak anders bereik je het tegengestelde resultaat). Of hou je daar niet van? Kies dan in elk geval voor naadloos ondergoed.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ondoorschijnend
Een slip die door je kleding heen zichtbaar is, is al even erg als een 'slipjeslijn'. Kies de kleur van je ondergoed dus met zorg en denk niet dat wit doorschijnen voorkomt. Meestal zijn huidskleurtinten en mokkatinten minder goed zichtbaar dan wit.

Geen strings onder korte rokjes
Stel je voor dat je mannelijke collega je laat voorgaan op de trap (iets dat tegen de etiquette is omdat mannen vrouwen op de trap nu juist niet moeten laten voorgaan) en je hebt onder je korte rokje een piepkleine string aan… Vermijd zo’n gênante situaties en kies ondergoed waarin je je makkelijk voelt. Dat hangt natuurlijk af van de situatie (een klein stringetje onder een minirokje kan natuurlijk wel sexy zijn als je met je vriend uitgaat). Ook je bh-keuze vereist soms de nodige 'preutsheid'. Samantha van 'Sex and the City' mag dan neptepeltjes dragen omdat ze het zo sexy vindt als die door haar truitje prikken, in veel gevallen zal je je daar toch niet goed bij voelen. Laat je dus bij het kiezen van je ondergoed niet alleen leiden door je ‘bovengoed’, maar ook door de situatie.sexy

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina