Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Al enkele zomers duikt de short op in de collecties en deze zomer hebben we zelfs de geklede variant , met langere pijp ook gespot. Ideaal om het zomergevoel extra lang aan te houden en rekening houdend met deze tips vind je zeker een short die bij jouw figuur past.
Want denk eraan, een korte broek laat je benen langer lijken!


Laat je benen stralen in een short!

Deze zomer zijn er shortjes in heel wat stijlen, zowel ultra sportief (Lavand - € 59,95) met een t-shirtje (LiuJo Jeans - € 108) gecombineerd als meer gekleed voor het werk met een bloesje en een blazer. Helemaal trendy zijn de short kostuumpjes, leuk als zomers alternatief voor het broekpak (Boss Orange – vest € 319,95 – short € 159,95). Ook helemaal in zijn de one-piece shortpakjes, ook playsuits genoemd. Voor een instant zomer gevoel! (LiuJo Jeans - € 165)

Laat je benen stralen in een short!

Ook de schoenkeuze geeft je shortje een andere look. Een sandaaltje of slipper (Sacha Women - € 75,95) houdt je look zomers, een sneaker past perfect bij een sportieve stijl (ga voor een sleehaksneaker voor een slanker effect (Converse - € 79,95) en probeer eens een enkellaarsje voor een stoere outfit (Lavand - € 49,95) (Tommy Hilfiger - € 49,90). Enkellaarsjes in canvas maken je safarilook compleet (Camper - € 160)! Natuurlijk zijn hakken altijd winners, die zorgen voor een mooie vorm van de benen, laten je slanker lijken en staan nog eens erg mooi onder een shortje. Kies wel voor sleehakken (UGG Australia Women - € 144,95) of stevige hakken (Brantano - € 75), stilleto’s matchen niet zo mooi met shortjes.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
Laat je benen stralen in een short!

Als je een short kiest, let dan op de zakken, staan die op de dijen dan zullen die jouw dijen verzwaren, platte zakken op het achterwerk zijn dan wel weer flatterend. Durf je de stap niet aan om een short te dragen omwille van je dijen en billen, kies dan zeker een stevige stof en een goede snit. Dunne stofjes geven geen steun en laat je beter links liggen. Heb je zware bovenbenen en wil je toch een shortje proberen? Kies dan geen korte broek met een brede boord onderaan, die verzwaart. Een smal boordje dat plat tegen de broekspijpen valt , flatteert wel. Ga ook niet voor een te korte brede broek, maar kijk uit naar een strakker (knie)lang model met rechte snit. De smalle streepjes hebben ook een verslankend effect (Hilfiger Denim - € 74,90). Leuk gecombineerd met een rode bloes, helemaal Saint-Tropez proof! (WE Women - € 39,95). Dit los model is ook een topper voor jou, combineer met een chique t-shirt voor een chic-nonchalante stijl (Xandres - € 119 en € 99).

Laat de zon haar werk doen, om langer van je gebruinde benen te genieten, smeer je elke dag in met zelfbruiner, zo lijken je benen ook slanker! Scrub je benen ook twee keer per week voor een ultragladde huid.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador