Mijn eigen Steve McQueen

Mijn eigen Steve McQueen

Nieuwe man, überseksueel, metro- of retroseksueel... Zie jij het bos niet meer door de, euh, bomen? Voor ZIN IN MEER-experte Hilde is het eenvoudig. Zij heeft namelijk haar eigen Mister Perfect in huis gehaald, die voldoet aan al haar wensen wat betreft garderobe én lichaamsbeharing. Een blik in haar eisenpakket.


Stoer, maar geen macho. Een koele kikker met een warm hart. Gek (vooral op mij), maar zonder de pedalen te verliezen. Sportief, zonder uren in de fitness door te brengen: een gulden middenweg tussen een bierbuik en een gebeeldhouwde torso will do me fine. Verzorgd, zonder langer in de badkamer te vertoeven dan ondergetekende. Kortom, een ruige beauty mét brains. Gezocht en gevonden!
Elke dag heb ik namelijk mijn eigen Steve McQueen binnen handbereik. Mijn man voldoet aan al mijn, naar eigen mening, bescheiden wensen. Rock-‘n-rollimago, grande réserve. Antihero, king of cool.

Nee, ik hoef geen metroman. De David Beckhams van deze wereld zijn me net iets te veel van het goede. Gelakte nagels, diamanten oorringen, vlechtjes in het haar (al kan de look van Snoop Dogg me dan wel weer bekoren) en daarbovenop dol op de strings van vrouwlief. Nee, bedankt! Ik hou niet zo van narcistische dandy's. Geef mij maar het klassieke mannelijke schoonheidsideaal: een verzorgde man binnen de grenzen van de mannelijkheid. Maar soit, ieder zijn meug. Je hoort me bij deze zeker niet verkondigen dat mannen het enkel en alleen moeten stellen met scheerzeep en shampoo die hun grootvaders ook al gebruikten. Ik ben een absolute fan van verzorgingsproducten voor mannen. Als het op beauty in de zin van lichaamsverzorging aankomt, is er heel wat dat de man op een onopvallende manier kan doen.

mijn eigen steve mcqueen
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vochtinbrengende crèmes, gezichtsbehandelingen (zonder zich te verliezen in expressieloze botox en tandbleachings die je verblinden), haarkuren voor mooi en gezond haar...Al is er ook helemaal niets mis met een geschoren hoofd wanneer haaruitval onvermijdelijke sporen begint na te laten. Dat kun je combineren met verzorgde wenkbrauwen en een dito baardgroei, die er soms best wat verwaarloosd en slordig mag uitzien. Ook andere lichaamsbeharing mag, maar er moet wel een concept achter zitten. Onder de oksels het liefst geen bosje. Trimmen is de boodschap, want een kale oksel lijkt me ietwat scary. Rug en schouderhaar dient dan weer onmiddellijk opgeruimd te worden. Net als haartjes in de nek, om een verwaarloosde look te vermijden. Down under liever geen driehoekjes of andere figuurtjes. Een complete ontharing kan eenmalig voor de grap, maar laten we het op kort en fris houden. Dagelijks wassen en ontwarren en een wekelijkse onderhoudsbeurt met shampoo en je hoort mij niet klagen. Hou voor de neus en de oren een gespecialiseerde trimmer of schaartje in de aanslag. Zo kun je struikgewassen en zelfs enkele krulhaartjes in bedwang houden. Bij deze zijn alle haarproblemen wat mij betreft de wereld uit! Een basic manicure en pedicure en een vleugje parfum (optioneel) maakt het verzorgde plaatje compleet.

Vestimentair is less absoluut more. Elke man zou op zijn minst één stijlvol kostuum in zijn kast moeten hebben. En dan nog het liefst eentje met een wijdvallende broek en strak zittende blazer. Een basisoutfit waar hij jaar in jaar uit, ongeacht de trends, alle kanten mee uit kan. En waarom kiezen voor een confectiepak als je voor hetzelfde geld een perfect zittend maatpak kan laten maken. Café Costume is bij deze mijn favoriet.
Om er cool uit te zien, heb je als man trouwens niet meer nodig dan een Levi’s jeans, een semi-aansluitende polo (retroklassieker Fred Perry doet het nog altijd goed), een rolkraagtrui en een paar sneakers of enkellaarsjes met ronde top. Zijn beste accessoire? In één woord: jij! Al misstaat een Ducati Sport Classic hem natuurlijk ook niet...

Hilde

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina