Mindfulness & je kleren

Mindfulness & je kleren

Mindfulness vindt zijn oorsprong in de boeddhistische leer als onderdeel van het zogenoemde Achtvoudige Pad, de weg naar verlichting. Heel concreet komt het erop neer om je van elk moment bewust te zijn, doelbewust aandacht te schenken aan de dingen waarmee je op dat ogenblik bezig bent.


Fris je outfits en jezelf weer op

De kleren maken de man, of de vrouw. Maar ook de zorg die je besteedt aan je kleren, zegt veel over je respect voor jezelf én voor materialen. Uiteraard wil je verzorgd voor de dag komen. Wanneer je je kleding vriendelijk behandelt, doe je dat in wezen ook met jezelf. Schone kleren vertellen je dat je aandacht wilt besteden aan hoe je in de wereld staat en in relatie tot anderen: niet slonzig, niet verwaarloosd, maar wel fris, positief, energiek en met een open geest. Je bent iemand die zorg draagt. Voor een ontwerp, een stof, voor jezelf, voor het milieu, voor anderen om je heen. Wassen is daarom meer dan wassen. Het is een veruiterlijking van respect.

  • Zorg dat je wasmachine goed gevuld is, zoniet verspil je heel wat kostbaar water.
  • Let op de dosering van het wasmiddel: je machine gaat lijden onder te veel zeepresten en voor het milieu is overdaad ook niet goed.
  • Er zijn wasmiddelen op de markt die je kleren bij lage temperatuur ook schoon krijgen.
  • Terug naar grootmoeders tijd: niets zo heerlijk als lekker ruikende was aan de waslijn of op het rekje. Vergeet de droogkast en laat op zonnige dagen de zon haar werk maar doen!
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lees ook:

Mindfullness & je keuken
Mindfulness & je huis

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador