Ode aan de herfst door Liesbeth van Candy and Treats

Ode aan de herfst door Liesbeth van Candy and Treats

De zomer lijkt nu echt wel achter de rug te zijn, en hoewel de herfst niet meteen het meest geliefde seizoen is, zal ik jullie meteen van het tegendeel overtuigen. De herfst brengt namelijk heel wat leuks met zich mee.


10 redenen waarom ik van de herfst hou:

  1. 1 woord: kaarsen. In alle formaten, in alle geuren en in alle soorten verpakkingen. Hoe meer hoe liever. Een geurkaars die ruikt naar herfstbladeren, naar caramel lattes, naar pompoen,… brengt je meteen in hogere herfstsferen!
  2. Warme, zachte dekentjes. Niets leukers dan je in het hoekje van de zetel nestelen onder je lievelingsdekentje voor een gezellige avond. Minstens even leuk als een zomeravond.
  3. Dikke sokken. Nee aan koude voeten en ja aan leuke printjes op je winterkousen. Pantoffels met fleece, sokken met pomponnetjes aan, ik heb mijn voorraadje al ingeslagen.
  4. Warme melk met Maltesers. Hét lekkerste winterdrankje. Geserveerd in je favoriete mok, neem je zachte dekentje en je warme sokken erbij en de avond is compleet.
  5. Eindelijk weer tijd om die laarzen uit de kast te halen. Mijn favorieten staan alweer vooraan in het schoenenrek. Leder, suède, franjes, gespen, sleehakken, ik ben er klaar voor!
  6. Ook de winteraccessoires mogen weer vanonder het stof. Lange handschoenen, grote sjaals en ook de oorwarmers kan je alvast klaarleggen.
  7. Tijd om te bakken! Nu je wat minder tijd buiten gaat doorbrengen, vind je al eens een gaatje om een appelcake in de oven te krijgen of een pompoenmuffin te bakken. Geniet van de geur en het resultaat achteraf!
  8. Alle leuke series beginnen weer aan een nieuw seizoen. Je kan weer lekker gaan uitkijken naar die nieuwe aflevering elke week…
  9. Mijn beanie-collectie ligt ook alweer vrolijk te wezen. Nu word je niet meer voor gek verklaard als je een fancy hoofddeksel aan je outfit toevoegt. Ik ga dit jaar voor fluo, pomponnetjes en steentjes. Ook de mooie kleur bordeaux blijft vertegenwoordigd deze winter.
  10. En last but not least: herfstwandelingen. Door de bladeren, met handschoenen aan. Hand in hand met de liefde van je leven of lekker plezier maken met vriendinnen of je huisdieren. Feest!

Ik ben helemaal klaar voor de herfst met andere woorden, hoe zit het bij jullie?

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ga naar mijn blog: Candy and Treats

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina