Ondergoed, wondergoed. Welkom in de wondere wereld van lingerie.

Ondergoed, wondergoed. Welkom in de wondere wereld van lingerie.

De lingerie collecties voor lente en zomer 2011 sluiten naadloos aan bij de nieuwste mode. Glamoureus zwart speelt als steeds zijn verleidelijke spel, subtiel uitdagen doe je in poederige pastels of zedig wit, vriend en vijand wind je onschuldig om de vinger in liefelijke retroprints maar instant happy worden we ongetwijfeld allemaal van de bonte kleurtjes trend. Hebben!


Gij zult vloeken! Flashy kleurtjes = lingerie voor felle dames.

Color blocking (het dragen van verschillende kleurvlakken in één outfit) is een opvallende zomertrend. Mode dus die schreeuwt om bijpassende lingerie. En hoe! Heloranje, diepgeel, fuchsia, smaragdgroen, koraalrood, saffierblauw,... allemaal happy kleurtjes die moeiteloos combineren en perfect passen onder een vrolijke outfit. Tip: fleur met een shocking beha een sobere transparante bloes of opengewerkte jurk op. Mode met een opzichtige knipoog voor de durvers onder ons.

Valsspelen in de mode kan en mag!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kleur buiten de lijntjes in het grote lingerie color blocking spel en update een zwarte- of witte beha of slip (basic of kanten lingerie die iedereen wel in zijn kast heeft liggen) met een knallende boven- of onderkant. Wie meer houdt van poederkleuren en pasteltinten, schept met een combinatie van beide een zachte, romantische sfeer onder zijn kleren. Eerder in een pittige mood? Haal je ‘pikante’ mosterd in de fluo mode. Menig ontwerper combineerde in het oog springend jaren tachtig geel, roze of groen met ingetogen nude tinten. En het werkt verbluffend goed!

Big lingerie is beautiful

Niet alleen in de mode is maxi aan een opmars bezig (denk vloerlange rokken en jurken, flare broeken, losse tops en XL accessoires) ook lingerie ziet het groots. Slips krijgen extra centimeters aangemeten waardoor tanga’s en strings plaats ruimen voor kuise, soms zelfs navelhoge culottes die Bettie Page gewijs perfect combineren met onthullende push-up en beugelbeha’s. Shapewear speelt gretig op deze retro mode vibe in en verrast ons, van slip tot top en alles daartussenin, met figuurcorrigerende beauties die niet alleen slanker, steviger en strakker maken maar rondingen gracieus accentueren op de juiste plaatsen. Deze lingerie trend die al langer de partner in crime van dik en dun is in Tinseltown wordt nu ook bij ons een felbegeerd mode accessoire en staat ons toe deze zomer zo nu en dan een extra ijsje te eten.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador