Op de wishlist van iedere vrouw: kleding zonder vervaldatum.

Op de wishlist van iedere vrouw: kleding zonder vervaldatum.

Mode is er niet alleen om een vrouw mooier te maken, er zijn ook outfits die je meer zelfvertrouwen en bakken uitstraling geven. Sterke basics zul je dan ook altijd terug zien opduiken. De enige voorwaarde: ga voor sobere kleuren, want schreeuwerige kleding heeft nu eenmaal geen hoge houdbaarheidsfactor.


Zwart mode wonder
De little black dress (afgekort LBD) is een absolute musthave. Je ziet er in deze jurk, zelfs op je ergste premenstruele dag, altijd slanker uit. Is het model strak, dan kan corrigerend ondergoed wonderen doen. Heb je wat meer volume, dan is een A-lijn aangewezen.
Met een volle boezem krijg je het beste resultaat indien je je taille accentueert met een fijne riem. Black magicten top die elke vrouw doet stralen.

Broekpak zoekt vrouw
Een broekpak is dé oplossing voor een inspiratieloze dag. Tijdens de week sporty chic met een blouse en ballerina's, op speciale gelegen-heden gedragen met luxueuze stofjes en geraffineerde accessoires. Op en top vrouw! De double-breased jasjes, bekend van de dubbele knopenrij, laat je beter hangen. Doordat je ze nooit open kan dragen, zijn ze minder veelzijdig.

Mode met een steekje los
Op ingetogen gebreide kleding staat seizoen noch trend. Fijn of grofgebreid, aansluitend of oversized, prachtige wollen basics draag je in alle seizoenen. Heerlijk verwarmend in de winter, gezellig in de herfst en onontbeerlijk op koele zomeravonden. Bovendien gaan ze jaren mee als je ze wast zoals het hoort. Hou je aan het aanbevolen wasprogramma en zorg voor een aangepast wasmiddel. Laat wollen items ook altijd liggend drogen, zoniet gaat de snit verloren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Leerrijke mode look
Onverwoestbaar doorstaat een leren blouson de tand des tijd. Niet alleen wordt het jasje mooier met de jaren, je draagt het zowel in het voor- en najaar als pittige warmhouder. De kleding die je met dit jasje combineert bepaalt de vrouw die je wil zijn. Stoer met lange laarzen boven een strakke jeans, feestelijk boven een partyjurk of casual met wol. U vraagt, dit jasje draait.

Een vrouw en haar jeans
Het is simpel: een designer jeans blijft het ultieme musthave mode item. Hij geeft je niet alleen een langer, slanker en sexier gevoel, zo zie je er ook uit. De voorwaarde is wel dat je je jeans goed doorpast, want er bestaan veel verschillende modellen en niet elke snit past bij jouw figuur. Een ingenieuze snit en de duurzame kwaliteitsstof geven een perfecte pasvorm waardoor deze broek zijn tijd en investering meer dan waard is. De ideale basis voor een casual look met happy feel.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina