Pisteproof

Pisteproof!

Telkens als je je koffers pakt om op wintersport te vertrekken, besef je dat je outfit zijn beste tijd gehad heeft. Maar om nu meteen een volledig nieuwe ski-uitrusting te gaan kopen, dat vind je wat drastisch. Gewoon één accessoire aanpassen helpt al. Chic, relaxed, sportief of vrolijk, wat kies jij?


Een chapka

Stijl: chic en sober

Het juiste accessoire: oorwarmers

Na de jaren tachtig van de vorige eeuw zijn oorwarmers helemaal uit het straatbeeld verdwenen. Pas in 2009 doken ze opnieuw op, dankzij trendsetters Sarah Jessica Parker en Lady Gaga die ze weer helemaal hip maakten. Weg dus met die wollen muts die je kapsel verpest. Oorwarmers geven je ski-outfit meteen een vleugje glamour. Op opgestoken haar of haar in een staart, zien oorwarmers er nog eleganter uit!

Kleur? Makkelijk, gewoon matchen met de tint van je skipak.
Materiaal? (Nep)bont.

Een chapka

Stijl: vrouwelijk en relaxed

Het juiste accessoire: een chapka

Deze oorspronkelijk Slavische hoed werd door de grote couturiers terug opgepikt en geüpdatet en is in enkele seizoenen een onmisbaar winteraccessoire geworden. Of het nu op straat of op de pistes is, dit jaar zul je 'm nog vaak spotten.
Kleur? Kies voor contrast: brunettes voor wittinten dus en blondines voor zwart!
Materiaal? Warm gevoerd, met omgekeerd schaap of fleece.

een hoofdband

Stijl: sportief en stylish

Het juiste accessoire: een hoofdband

Skibril, skipak, warme jas, wanten... er ontbreekt nog maar één warm accessoire om het verschil te maken: een hoofdband. Ongelooflijk praktisch en zoveel origineler dan een muts. In 2013 schuif je hem gewoon op je hoofd, over je losse haar. Goed je oren bedekken.
Kleur? Beige, grijs, kastanje of zwart.
Materiaal? Gebreid of van tricot.

boots

Stijl: vrolijk en trendy

Het juiste accessoire: boots

Ze waren lang aanleiding tot spot als je ze droeg op de speelplaats, maar nu zijn de après-ski laarzen een van de hits van de winter. Ze maken het mooie weer op de pistes en zelfs tijdens een winterbarbecue met vrienden misstaan ze niet!
Kleur? Durvers dragen felblauw, oranje, of fuchsiaroze (maar hou rekening met je total look!). Liever iets minder? Kies dan voor zwart, marineblauw of wit.
Materiaal? Vergeet harige laarzen en kies voor lakexemplaren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina