Pisteproof

Pisteproof!

Telkens als je je koffers pakt om op wintersport te vertrekken, besef je dat je outfit zijn beste tijd gehad heeft. Maar om nu meteen een volledig nieuwe ski-uitrusting te gaan kopen, dat vind je wat drastisch. Gewoon één accessoire aanpassen helpt al. Chic, relaxed, sportief of vrolijk, wat kies jij?


Een chapka

Stijl: chic en sober

Het juiste accessoire: oorwarmers

Na de jaren tachtig van de vorige eeuw zijn oorwarmers helemaal uit het straatbeeld verdwenen. Pas in 2009 doken ze opnieuw op, dankzij trendsetters Sarah Jessica Parker en Lady Gaga die ze weer helemaal hip maakten. Weg dus met die wollen muts die je kapsel verpest. Oorwarmers geven je ski-outfit meteen een vleugje glamour. Op opgestoken haar of haar in een staart, zien oorwarmers er nog eleganter uit!

Kleur? Makkelijk, gewoon matchen met de tint van je skipak.
Materiaal? (Nep)bont.

Een chapka

Stijl: vrouwelijk en relaxed

Het juiste accessoire: een chapka

Deze oorspronkelijk Slavische hoed werd door de grote couturiers terug opgepikt en geüpdatet en is in enkele seizoenen een onmisbaar winteraccessoire geworden. Of het nu op straat of op de pistes is, dit jaar zul je 'm nog vaak spotten.
Kleur? Kies voor contrast: brunettes voor wittinten dus en blondines voor zwart!
Materiaal? Warm gevoerd, met omgekeerd schaap of fleece.

een hoofdband

Stijl: sportief en stylish

Het juiste accessoire: een hoofdband

Skibril, skipak, warme jas, wanten... er ontbreekt nog maar één warm accessoire om het verschil te maken: een hoofdband. Ongelooflijk praktisch en zoveel origineler dan een muts. In 2013 schuif je hem gewoon op je hoofd, over je losse haar. Goed je oren bedekken.
Kleur? Beige, grijs, kastanje of zwart.
Materiaal? Gebreid of van tricot.

boots

Stijl: vrolijk en trendy

Het juiste accessoire: boots

Ze waren lang aanleiding tot spot als je ze droeg op de speelplaats, maar nu zijn de après-ski laarzen een van de hits van de winter. Ze maken het mooie weer op de pistes en zelfs tijdens een winterbarbecue met vrienden misstaan ze niet!
Kleur? Durvers dragen felblauw, oranje, of fuchsiaroze (maar hou rekening met je total look!). Liever iets minder? Kies dan voor zwart, marineblauw of wit.
Materiaal? Vergeet harige laarzen en kies voor lakexemplaren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador