Sarah is gebeten door mode

Sarah-is-gebeten-door-mode

Sarah stylede reeds de meest uiteenlopende types: dik en dun, lang en kort, beroemd en minder beroemd. Benieuwd naar haar tips, tricks & absolute must-haves?


Sarah Roelstraete werkt al vele jaren als styliste voor magazines, televisie en modemerken. Nog elke dag wordt ze verleid door laarzen, hooggehakte sandalen, lekkere crèmes en vrolijke prints. Steeds opnieuw wordt ze geprikkeld door de nieuwste mode. Als ze net dat éne stuk scoort dat volledig "Sarah" is, loopt ze een hele dag op wolkjes.

'Modieus zijn' betekent voor haar niet 'gekleed gaan in de duurste designer-kledij'. Haar grootste uitdaging is om met betaalbare merken een eigen look te creëren, een persoonlijke twist te geven aan een outfit die al je pluspunten in de verf zet. Ze stylede de meest uiteenlopende types: dik en dun, lang en kort, beroemd en minder beroemd. Nu houdt ze voor jullie haar ogen en oren voluit open en deelt ze met veel passie haar tips & tricks, beste adresjes en absolute must-have items met je. Enjoy your moment of fashion!

Lees de blogs van experte Sarah

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Al enkele zomers duikt de short op in de collecties en deze zomer hebben we zelfs de geklede variant , met langere pijp ook gespot. Ideaal om het zomergevoel extra lang aan te houden en rekening houdend met deze tips vind je zeker een short die bij jouw figuur past.
Want denk eraan, een korte broek laat je benen langer lijken!

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...