Sarah-is-gebeten-door-mode

Sarah is gebeten door mode

Sarah stylede reeds de meest uiteenlopende types: dik en dun, lang en kort, beroemd en minder beroemd. Benieuwd naar haar tips, tricks & absolute must-haves?


Sarah Roelstraete werkt al vele jaren als styliste voor magazines, televisie en modemerken. Nog elke dag wordt ze verleid door laarzen, hooggehakte sandalen, lekkere crèmes en vrolijke prints. Steeds opnieuw wordt ze geprikkeld door de nieuwste mode. Als ze net dat éne stuk scoort dat volledig "Sarah" is, loopt ze een hele dag op wolkjes.

'Modieus zijn' betekent voor haar niet 'gekleed gaan in de duurste designer-kledij'. Haar grootste uitdaging is om met betaalbare merken een eigen look te creëren, een persoonlijke twist te geven aan een outfit die al je pluspunten in de verf zet. Ze stylede de meest uiteenlopende types: dik en dun, lang en kort, beroemd en minder beroemd. Nu houdt ze voor jullie haar ogen en oren voluit open en deelt ze met veel passie haar tips & tricks, beste adresjes en absolute must-have items met je. Enjoy your moment of fashion!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lees de blogs van experte Sarah

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...