Onze mode experte Sarah Roelstraete

Onze mode experte Sarah Roelstraete

Sarah is gebeten door mode


Sarah Roelstraete
Sarah Roelstraete werkt al vele jaren als styliste voor magazines, televisie en modemerken. Nog elke dag wordt ze verleid door laarzen, hooggehakte sandalen, lekkere crèmes en vrolijke prints. Steeds opnieuw wordt ze geprikkeld door de nieuwste mode. Als ze net dat éne stuk scoort dat volledig "Sarah" is, loopt ze een hele dag op wolkjes. 'Modieus zijn' betekent voor haar niet 'gekleed gaan in de duurste designer-kledij'. Haar grootste uitdaging is om met betaalbare merken een eigen look te creëren, een persoonlijke twist te geven aan een outfit die al je pluspunten in de verf zet. Ze stylede de meest uiteenlopende types: dik en dun, lang en kort, beroemd en minder beroemd. Nu houdt ze voor jullie haar ogen en oren voluit open en deelt ze met veel passie haar tips & tricks, beste adresjes en absolute must-have items met je. Enjoy your moment of fashion!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Laat je benen stralen in een short!

Al enkele zomers duikt de short op in de collecties en deze zomer hebben we zelfs de geklede variant , met langere pijp ook gespot. Ideaal om het zomergevoel extra lang aan te houden en rekening houdend met deze tips vind je zeker een short die bij jouw figuur past.
Want denk eraan, een korte broek laat je benen langer lijken!

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Slim herfstshoppen

Slim herfstshoppen

Slim herfstshoppen

Zin in meer-experte Sarah is nog steeds in ’n zomerstemming. Wollen truien, winterjurkjes en blikdichte panty’s? Voorlopig liever niet, nee... Maar omdat ze het shoppen niet laten kan, spotte ze alvast enkele fantastische stuks uit de najaarscollectie waar je ook tijdens de Indian Summer mee kan pronken.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow