Seizoensuitverkoop

Seizoensuitverkoop

Wij houden allemaal van de solden, niet alleen door de economische crisis, maar ook omdat winkelen tijdens de solden vaak de slimste manier van winkelen is. Maar je moet het dan wel slim aanpakken. Dat gaat zo.


1. Je hoeft niet op trends te anticiperen - je kent je eigen smaak, je kunt inschatten hoeveel je kinderen volgend jaar gegroeid zullen zijn, dus de solden zijn een buitenkans om een aantal basisstukken voor volgend seizoen te kopen aan een mooie prijs.
2. Controleer altijd eerst je kleerkast! Wat heb je echt nodig? Maak een lijst en beloof jezelf niets anders te kopen.
3. Kijk ook hoe slim je kunt zijn met wat je in kleerkast hebt. Soms heb je alles al: vergeten kledingstukken die alleen een beetje hulp nodig hebben van een mooi en een voordelig geprijsd accessoire.
4. Hoe zit het met impulsaankopen? Dat is waar alle etalages met de enorme kortingsborden op willen aansturen. Hier is de regel. Je mag altijd iets kopen waarnaar je al jaren hebt gezocht, omdat dat een geweldige vondst is. Dit zijn de laatste artikelen, in jouw kleur, precies in jouw maat. Er is ook liefde op het eerste gezicht. Dat gevoel kun je ook volgen. Weet je niet zeker of het wel liefde is? Zet het terug, ga door met winkelen en als je voortdurend over dat artikel blijft nadenken - en bezorgd bent dat iemand anders het zou kunnen nemen, het laatste artikel, en wie weet wanneer je er nog zo eentje zult vinden - ga dan snel terug en koop het.
5. De belangrijkste regel: als je het niet voor de volle prijs zou kopen, dan betekent 50% korting niet dat je 50% hebt bespaard, maar het betekent dat je 50% meer hebt uitgegeven dan je oorspronkelijk wilde!
6. Bekijk de onlinesolden! Neem de maten van je gezin zorgvuldig en controleer altijd voordat je iets koopt welk beleid er wordt gehanteerd als je iets wilt terugsturen. Op deze manier is online winkelen absoluut veilig. Als je het kunt terugsturen, is het een poging waard. Kortingen kunnen oplopen tot 80%!
7. Laat nooit je kortingsbonnen thuis liggen. Plan je winkelsessie, maar laat ruimte voor verrassingen.
8. Als je echt slim bent, ga je op zoek naar slimme manieren om goed te zorgen voor je nieuwe aanwinsten. Bonux biedt goede wasresultaten aan voordeelprijs.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild