Singing in the rain? Tuurlijk!

Singing in the rain? Tuurlijk!

ZIN IN MEER-experte Hilde zul je zelden op een weershumeur betrappen: met de zon in hart en hoofd, en met de hulp van een paar fashionable trucjes trotseert ze de hevigste maartse buien en aprilse grillen.


* Knallen maar!

In het explosieve kleurenpalet van dit seizoen vindt iedereen zonder twijfel z’n gading. Roze, groen, geel, oranje, maar ook exotische bloemen of felgekleurde strepen... Trek een knalstuk aan, geef je lippen en nagels een flashy kleurtje of boost een sobere, basic outfit met een opvallend accessoire. Kortom: color yourself happy!

* Mmm, lekker lentegeurtje

Naast uitbundige kleuren en prints zijn ook lekkere geurtjes een perfecte summer blues-therapie. Omdat ieders smaak- en geurpapillen nu eenmaal een uitgesproken voorkeur hebben, ga je ook hier best op zoek naar jouw favoriet. Shampoo, douchegel, deodorant, bodycrème... kies een geur die jij aangenaam vindt. Accentueer deze frisse start met een matching eau de toilette of parfum en besprenkel met mate. Je wilt jezelf (en anderen) subtiel oppeppen, niet bedwelmen! Le Jardin Cacharel, de vijf Cacharelklassiekers die voor deze zomer in een fris bloemenjasje werden gestopt, hebben qua looks alvast een zonnig streepje voor.

* Parapluutje, parasolletje

Dikketruiendag zou bij druilerig weer verplicht opvallendeparapluutjesdag moeten worden. Stel je al die gekleurde (of geprinte) schermen tegen een grauwe lucht voor... Ik maak spontaan een regendansje!
Tip: een rode paraplu licht je gezicht op. Wie niet van rood houdt, gaat voor andere warme kleuren. Vermijd in ieder geval turkoois of geel. De reflectie van het licht op deze koele kleuren maakt je gezicht grauwer.

* Met glans geslaagd

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lakmaterialen passen perfect in dit druilerige plaatje. Deze zomer worden lakjassen (zo jaren tachtig) en lakschoenen in de natte strijd gegooid.
Tip: lakleren schoenen hebben een ondoorlatend oppervlak en hoeven daarom niet geïmpregneerd te worden. Poets nooit met een normaal schoenpoetsmiddel, want dit laat strepen na op het glansoppervlak. Gebruik een speciaal product dat reinigt en extra glans geeft (te koop in drogisterijen).

* Een jasje voor je stiletto's

Nooit meer beschadigde, verzopen schoenen dankzij de Shuella (een samenvoeging van shoe en umbrella): deze ingenieuze schoenparaplu trek je zelfs over je hoogste stiletto's aan! Uitgetest én goedgekeurd.
Verkrijgbaar in sober zwart, vrolijk geel, groen of roze op www.shuella.com.

* In plassen springen? Mag!

Sinds Kate Moss zich met haar Hunterregenlaarzen een weg ploeterde door de modderpoelen der festivalweides, werd dit praktische schoeisel een hype van jewelste. Dit seizoen zijn de rubberlaarzen nog hipper dan ooit en werden ze door menig gerenommeerd ontwerper gecustomized. Er lijkt maar één vereiste te zijn: loop als een boog om de klassieke kaki uitvoeringen heen. Bloemen, ruiten, slangenprints, tattoos, snoepkleurtjes, fluo... je kunt het zo gek niet bedenken, alles kan! En niet alleen varieert de kleur van het origineel, de standaardlengte kreeg er een paar centimeters bij of zakt tot net boven de enkels. Combineer met een jurk, een short of een rok in eender welke stijl. Aantrekken en trendy, maar vooral happy wezen!

Hilde

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina