Slim shoppen...in je eigen kledingkast

Slim shoppen...in je eigen kledingkast

In de huidige economische situatie heeft iedereen wel gehoord van slim winkelen, tenminste als je al winkelt, want als je een krap budget hebt kijk je waarschijnlijk meestal alleen maar naar de etalages. We willen je in plaats daarvan laten kennismaken met een nieuwe vorm van winkelen: winkelen in je kleerkast!


Je hebt geen recessie of bezuinigingen nodig om te beseffen dat het opnieuw uitvinden van een bestaande garderobe de slimste manier van winkelen is voor een vrouw in de 21e eeuw. Er is altijd wel iets in je garderobe dat misschien wel het beste stuk is, een vergeten schat, een stuk dat de leegte vult die je zou kunnen voelen waardoor je de neiging krijgt om naar de winkel te gaan voor iets nieuws.

Je kunt je kleding opnieuw ontwerpen, of nieuwe outfits bedenken - je kunt op het internet eindeloze trucs vinden om van je oude kleren iets te maken dat uniek en trendy is, bijvoorbeeld je lange shirt veranderen in een jurk of je sjaal in een rok. Wees niet bang om de oudere stukken in je kleerkast tot iets nieuws te restylen. Dat is echt de goedkoopste manier en het is meteen ook zelfbevredigend.

Houd je tijdloze stukken goed door op de juiste manier voor ze te zorgen, en draag ze op 3 tot 4 verschillende manieren in verschillende combinaties. Als je iets koopt, kies dan altijd voor klassieke basisstukken. Op die manier hoef je om bij te blijven met de modetrends die komen en gaan, alleen maar accessoires te gebruiken, en één accessoire kan je al een volledig nieuw uiterlijk geven.

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Soms kan zelfs een fris gewassen, heerlijk geurend ouder artikel uit je kast je het gevoel geven dat je iets nieuws draagt.

Het enige wat je nodig hebt is een hulpje om in je klerenkast te winkelen. De basis van opnieuw ontdekken is netheid. Netheid staat gelijk aan zorg en een lange levensduur voor je kleren. Probeer Ariel of Dash en Lenor. Zij zorgen dat je kleren zo onberispelijk schoon worden en heerlijk ruiken, dat je ze steeds weer opnieuw kunt dragen. Op die manier kun je je look zo vaak wijzigen als je zelf wilt. En niemand zal weten of wat je draagt gloednieuw is of dat het rechtstreeks uit je kast komt. Ariel of Dash wordt je allerbeste partner om te winkelen in je kleerkast.

Dus het is tijd om het kijken naar etalages te vergeten en in plaats daarvan te kiezen voor winkelen in je kleerkast. Open je kleerkast en kijk er eens goed in rond. Ontdek je klassieke stukken opnieuw. Het maakt niet uit of je kiest voor iets dat je nooit eerder hebt durven te dragen (misschien was je zelfs vergeten dat het bestond), of iets dat je doorlopend draagt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

natje77

natje77

gemeld

hoe slim shoppen ik kijk op internet voor koopjes zoals bij zeb en zo internet is zo handig en je staat ni in lange rijen waar ze soms zitten de duwen in uwe rug en je doet minder geld op om iets te drinken of te eten om even te rusten dus weer iets meer voor online te kopen :-)

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer