Sneeuwpopjes & winterdiva’s

Sneeuwpopjes & winterdiva’s

Snowboots, een out of bed-look én thermo-ondergoed: vriestemperaturen staan niet meteen gelijk aan stijlvol en vrouwelijk. Gelukkig weet Zin in meer-experte Sarah er ’n twist aan te geven, zodat je niet als een overdressed sneeuwpop op of naast je latten staat.


1. Ga voor laagjes

sneeuw

Door laagjes te dragen, hou je de warmte van je lichaamstemperatuur vast. Zorg er wel voor dat al die laagjes bij elkaar passen: als je 's middags in een gezellige, warme chalet belandt, is het leuk je trui uit te kunnen trekken en toch stijlvol voor de dag te komen. Een sensuele body zorgt ervoor dat je je steeds vrouwelijk voelt (Wolford - € 195). Een kasjmieren rolkraagtruitje is een all-time favorite dat je ook nadien makkelijk kan combineren met een kokerrok (By Malène Birger - € 245). Ga voor kwaliteit als je je skibroek kiest en zorg ook dat ze niet te strak zit om voldoende bewegingsvrijheid te hebben. Wit staat altijd chique en combineert bovendien supermakkelijk (Peak Performance - € 234). Het allerleukste? XL-wanten (UGG - € 179,95) en een heerlijke donsmuts (Barts - € 49,99) waarin je je volledig kan verstoppen wanneer je op de skilift zit.

2. Draag échte dons

sneeuw

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De jas is zonder twijfel het belangrijkste kledingstuk. De laatste jaren is de kwaliteit van de stoffen enorm geëvolueerd. Zo heb je ‘ademende’ stoffen die het zweet doorlaten, maar de koude neerslag tegenhouden. Donsjassen (LiuJo - € 652) blijven toppers op skireis en zijn bovendien érg trendy. Na je skireis draag je deze gewoon verder in combinatie met je skinny en hoge hakken. De échte koukleumen gaan voor een body in omgekeerd lam (Filippa K - € 400).

3. Verwarm je voeten

sneeuw

Niets zo gezellig als flaneren in het skidorp, een après-skihut binnenstappen of een heerlijke racletteavond houden. Doe het in stijl en straal (daar zorgt de gloed dankzij de temperatuursverschillen sowieso voor). Nu kan je eindelijk nog eens je hakken tevoorschijn halen, weliswaar in ‘n extra warme uitvoering (Scholl - € 219,95).

Sarah

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador