Stijlregels: hoe vouw je een pareo?

Stijlregels: hoe vouw je een pareo?

Een pareo (of sarong) is een echte must-have voor het strand: het is niet altijd even eenvoudig om er stijlvol uit te zien aan het strand of het zwembad, zeker als je je wat minder zelfzeker voelt in je bikini! Zin in meer geeft je vijf manieren om een pareo te dragen zodat je er altijd geweldig uit ziet.
Draag je pareo als een kleedje: werkt voor alle lichaamstypes, is supervrouwelijk en gemakkelijk te dragen.Wikkel je pareo om je heen en knoop hem vast boven je borsten, kies dan één van deze stijlen:

Strapless kleedje: neem de twee uiteinden van de pareo en bind ze een tweede keer vast op je rug.Werk de pareo rond je borsten een beetje bij zodat hij er als een stijlvol zomerkleedje uitziet.

Voor een elegantere stijl, kan je de pareo rond je nek wikkelen: draai de twee uiteinden van de pareo in elkaar.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Neem de twee 'bandjes' en strik vast achter je nek. In dit supermooie sarongkleedje heb je een prachtig figuur en het verbergt de heupen. Bind niet te strak vast om rode striemen te vermijden!

Nog een creatieve en praktische manier om jezelf te bedekken met een pareo: draag hem als een rokje! Je kan dit zelfs buiten het strand dragen met een leuk topje.

Plaats de pareo op je heupen en wikkel twee keer rond je middel.

Neem de twee uiteinden en draai de stof zodat je een plooidetail krijgt op de voorkant van je rokje.

Werk je rokje af door de twee uiteinden tussen je huid en de stof in te stoppen. Een simpele techniek voor een rokje dat je de hele zomer door kunt dragen!

Niemand die aan jouw glamoreuze strandcharmes kan weerstaan dit jaar!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

testeres

testeres

gemeld

Zeer leuke tips om de pareo's te kunnen wikkelen. Moet alleen zien of de pareo groot, lang genoeg is om een paar keer rond de middel te kunnen wikkelen als je breed van heupen bent.

  • melden
CindyMarie

CindyMarie

gemeld

Leuke tips. Alleen : als ik zie hoevaak dat model de pareo rond haar middel kan wikkelen, en als je bedenkt hoe breed/smal de meeste pareo's die je loopt zijn, dan denk ik dat veel vrouwen deze tips niet gaan kunnen gebruiken.

  • melden
hildje

hildje

gemeld

Leuk, leuk !

  • melden
HD1970

HD1970

gemeld

Toffe tips

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer