Stijlvol naar het strand

Stijlvol naar het strand

Zie je de bui al hangen? Je ligt op het strand, je mascara loopt uit en ook de rest van je make-up druppelt langzaam van je gezicht. Geen paniek! Ook in de zomer kan je er piccobello uitzien, als je maar de juiste make-up gebruikt.


Stijlvol naar het strand

De beste beach-look
Als je al mooi bruin bent, zie je er meteen een stuk beter uit. Dus heb je niet veel make-up nodig om te stralen. Durf je het toch niet aan om helemaal zonder make-up naar het strand te gaan? Met deze tips zie je er na een middag zon en zee nog altijd goed uit. Je bent alleen nóg iets bruiner…

1. Less = morestijlvol naar het strand
Op het strand kan je uiteraard make-up dragen, maar hou het zo natuurlijk mogelijk. Kies voor neutrale, zomerse tinten.

2. waterproof
Zweet, zonnecrème of -olie, veel make-up is daar niet tegen opgewassen. Kies daarom voor waterproof. De meeste waterproof mascara’s blijven zelfs op het strand prima zitten en naast mascara zijn er ook oogschaduw, eyeliner en lipgloss in waterproof uitvoering.

Olaz Complete
Olaz Complete
(13)

Een lichte formule voor een gezonde huid, elke dag

Ontdek nu!

3. Geen foundation
Laat je foundation staan tijdens de zomer: het is zonde om je poriën dicht te smeren. Gun je huid wat zon, het liefst een paar minuten per dag. Zo bouw je een mooi, natuurlijk kleurtje op en de zon droogt ook eventuele puistjes uit. Heb je toch nog last van oneffenheden op je gezicht? Stip die dan aan met een camouflagestift.

Tip: Wil je je bruine kleur langzaam opbouwen en langer vasthouden? Gebruik dan Olaz Touch of Sunshine: een slimme anti-verouderingscrème met een vleugje gezichtsbruiner en beschermingsfactor 15. Je kan dus genieten van je zomers tintje terwijl je beschermd blijft tegen UV-stralen. Precies wat je elke dag nodig hebt.

En ‘s avonds schitteren in de disco of op een strandfeest… Ideaal voor de mooie, gebruinde huid:

  • Blusher: zorgt voor een natuurlijk, zacht glanzend blosje op je wangen.
  • Glitterpoeder: hiermee geef je je ogen een mooi glanslaagje. Je kunt het poeder ook aanbrengen onder je wenkbrauwen of als accent op je wangen en decolleté.
  • Lipgloss: gebruik een zachte, transparante lipgloss, dan komt je bruine gezicht nog beter uit.
  • Nagellak: maak je zomerse look af met een bijpassende nagellak. Kies voor zachte tinten met een gouden glans.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina