Trends voor de zomer

Trends voor de zomer

Je hoeft nog maar een snelle blik naar buiten te werpen om te weten dat de zomer nog lang niet voor de deur staat. But a girl can dream, right? Terwijl het buiten sneeuwt, waait en stormt, draai jij de verwarming wat hoger, zet je je nieuwste zonnebril op je neus en kijk je mee naar de trends voor komende zomer.


trends

Pastel!
Van zodra de zon komt piepen, trek jij je meest zuurstokzoete kledingstukken aan. Taupe, mint, babyroze en lichtblauw passen bij een zongebruinde huid en schreeuwen zomer.

trends

Golden Girls!
De kleur die wat mij betreft het mooiste staat bij een sunkissed skin is goud. Ga voor een sobere outfit en bling it up door gouden accessoires toe te voegen.

trends

Summer hippie!
Denk Californië, prachtige stranden en surf hotties. Deze look draag je het best met een zongebruinde huid, de perfecte beach curls en loads of attitude. Surf’s up!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador