Wat trek je aan voor een vliegreis?

Wat trek je aan voor een vliegreis?

Een reis voorbereiden kan best moeilijk zijn, vooral als je voor het eerst het vliegtuig neemt of als je een hekel hebt aan bagage pakken. Je moet immers niet alleen nadenken over wat je nodig hebt voor je reisbestemming, maar je moet ook weten wat je moet aantrekken voor de vliegreis. Toch is het uitzoeken van wat je aantrekt voor een vliegreis makkelijker dan je denkt: je hebt de keuze tussen verschillende elegante en makkelijk zittende outfits.

Met deze drie ideetje ben je al een heel eind verder, en je kunt er telkens een lange sjaal bij dragen (het ultieme modeaccessoire voor onderweg naar de luchthaven!).


Bedrukte truien

Een bedrukte trui nodigt uit tot reizen! Kies voor een gedurfd dessin, een open bek van een grommende wilde kat of iets anders wat je leuk en uitdagend vindt. Als je graag een tuniekstijl draagt, zou je er leggings of makkelijk zittende platte laarzen kunnen bij dragen, dat levert een totale fashion airport look op!

Durf te glitteren

Welke kleding op het vliegtuig om niet onopgemerkt te blijven? Je kunt altijd rekenen op glitter om je outfit in één klap op te fleuren en je dag goed te maken. Vooral geen grijs wanneer je reist... de luchthaven en het luchtruim dat je wilt verlaten zijn al grijs genoeg! Kies een sweatshirt met een decolleté of een weid zittende trui met pailletten. Daar kun je een jeans bij dragen of een legging met een paar ballerina’s.

Jeans

Een jeans is totaal tijdloze mode. Als je je afvraagt wat je moet dragen in het vliegtuig, zul je negen keer op tien een jeans uitkiezen. Maar zelfs in een jeans kun je er nog heel gewoontjes uitzien. Trek daarom je best zittende jeans uit en draag er een strak zittend bloesje bij, afgewerkt met een grote foulard, een grote zonnebril en laarzen of flats.

Een laatste reistip: was je haar met een goede shampoo en zorg voor een extra outfit in je handbagage. Mocht je koffer in het ruim om een of andere reden verloren raken, hoef je de eerste dag van je reis niet te panikeren!

En jij, wat trek jij aan wanneer je het vliegtuig neemt?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Hitteproof make-up

Hitteproof make-up

Hitteproof make-up

Net zoals je geen top met spaghettibandjes aantrekt in januari, zou je ook niet je zwaarste foundation moeten dragen in juli. Geen idee hoe je je schoonheidsregime aanpast aan de zomer? Probeer deze acht zomerbeautytips om elke dag nog meer te stralen dan de zon.

Welke producten neem je mee op een weekendje weg

Welke producten neem je mee op een weekendje weg

Welke producten neem je mee op een weekendje weg

Een weekend of tweedaags tripje, of het nu zakelijk of een gezinsvakantie is, betekent meestal dat je licht moet pakken, ongeacht je vervoer. Maar wat met je favoriete beautyproducten - zeker wanneer ze in grote verpakkingen komen? Wij delen graag met jullie een lijstje met beauty essentials voor op reis en tips om miniversies van je favoriete producten te vinden.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow