We wish...

We wish...

Hoog tijd om verlanglijstjes uit te wisselen en een shoppingplan op te stellen. Want wat voor moois en origineels leg je onder de kerstboom? En niet te vergeten: wat wil je straks zélf wild enthousiast uitpakken?


Voor hem
Het thema voor je allerliefste? Stoer, praktisch, origineel. En omdat jouw oog ook wat wil, nog wat sexy extraatjes.

Voor je beste vriendin
Je vriendin verdient een berg cadeautjes met 'n knipoog die haar straks aan het lachen brengen. En die jij stiekem af en toe wil lenen natuurlijk...

Voor je kinderen
Je kleine prinses straalt met haar gouden schoentjes en snoezig poezentasje, terwijl haar stoere broer rondhuppelt in z’n coole dinopak.
* Dochterlief
* Stoere zoon

Voor jezelf
Stiekem je liefste in de juiste richting duwen, kan geen kwaad. Een paar keer te laat komen (uurwerk!) of hoofdpijn krijgen door de najaarszon (zonnebril!). En dat lingeriesetje is niet eens voor jou alleen...

Voor oma
Lieflijke pastelkleuren, lekkere geurtjes en luxueuze verwennerijtjes voor oma, simpelweg omdat ze de beste is.

Voor opa
Eindelijk heeft hij tijd voor zijn hobby’s: wegdromen met een mooi boek, fotograferen, cocoonen of lekker koken voor de familie.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Hou computerspelletjes onder controle

Hou computerspelletjes onder controle

Hou computerspelletjes onder controle

Computerspelletjes zijn niet te vermijden, maar dat betekent niet dat het hele leven van je kind hieraan gewijd mag worden. Zo zorg je ervoor dat spelletjes leuk blijven en niet gewoonweg een slechte gewoonte worden.

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...