Welke toiletspullen mogen mee in handbagage?

Welke toiletspullen mogen mee in handbagage?

Wanneer je een vliegreis maakt, neem je de veiligheidsvoorschriften maar best serieus! Voor je vertrek heb je natuurlijk al goed nagedacht over wat je allemaal inpakt, maar in de cabine is maar maximaal 100 ml van elk product toegestaan. In de koffer die in het ruim gaat kun je alle hygiëneproducten stoppen die je mee wilt nemen op je reis, maar wat stop je in je toilettas in handbagage behalve de standaard toegestane spullen zoals een tandenborstel, tandpasta en deodorant? Dit zijn de 5 schoonheidsproducten die je zeker bij de hand wilt hebben tijdens je vliegreis.


Wat neem je mee? Een BB cream

De BB cream is de nieuwste cosmeticatrend van de afgelopen jaren. De letters BB staan voor ‘blemish balm’, wat betekent dat de crème vlekjes en oneffenheden dekt. Hij werkt hydraterend als een lichte fond de teint waardoor je al snel een natuurlijke en stralende teint krijgt. Het voordeel van de BB cream is dat hij niet veel make-up of onderhoud vergt. Hij is zelfs perfect geschikt voor de vette huid. En als je naar een zonnige, warme bestemming reist houd je hem graag binnen handbereik voor een geregelde hydratering van je huid: twijfel dus niet en stop hem mee in je strandtas.

Een kleurende lippenbalsem

Wat stop je in je toilettas? In de lente en de zomer zul je liever een kleurende lippenbalsem dan een klassieke lippenstift bij je willen hebben. Die zijn ook in een hele waaier van kleuren te vinden en ze houden je lippen urenlang perfect gehydrateerd. Handige tip: je gekleurde lippenbalsem kun je ook makkelijk als blush aanbrengen.

Venus

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Mascara in je toilettas

Ga nooit de deur uit zonder mascara. Vraag je je af wat je in je toilettas stopt, dan is dit het eerste op je hygiënespullen na. Voor een instant glamour look breng je de mascara aan op je wimpers, zowel boven als onder: je oogopslag wordt op slag fris en intens. Gewoon onmisbaar in je handtas!

Een crème of hydraterende melk voor het lichaam

Een crème met karitéboter moet permanent in je toilettas zitten. In het vliegtuig mag je tot 100 ml hydraterende crème meenemen, onmisbaar voor droge handen. Extra aan deze crème of hydraterende melk is zijn lekkere geur! En vooral als je een scheermesje voor je benen gebruikt, smeer je ze daarna best in met een hydraterende melk.

Reinigingsdoekjes

Als je huid niet al te gevoelig is kun je natuurlijk de stalen gebruiken die je in de hotelkamer vindt. Denk er gewoon aan eerst je make-up te verwijderen met reinigingsdoekjes om ’s nachts geen verstopte poriën te krijgen. Je kunt ook een pak reinigingsdoekjes op het nachtkasje laten liggen voor avonden waarop je te lui of te moe bent om je gezicht te ontschminken voor je gaat slapen.

En jij, welke spullen heb jij altijd bij de hand in je toilettas?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador