Zes tips voor je party outfit

Zes tips voor je party outfit

Je bent op zoek naar een feestoutfit die je zelfvertrouwen een boost geeft en toch heerlijk comfortabel zit? Lees onze zes tips!


partyoutfit

Tip 1: zwart hoeft niet saai te zijn
Zwart is altijd een veilige, verslankende optie voor een feestjurk, zonder dat het saai hoeft te worden. Maak een echte eyecatcher van je outfit met verschillende materialen en texturen. Wat dacht je van pailletten, veertjes of fluweel?

Tip 2: weg met die jurk
Voel je je niet op je gemak in een jurk? Probeer eens alternatieve feestkleren. Een zwarte fluwelen broek of pak bijvoorbeeld, een zwarte jumpsuit in een mooie stof... het oogt zeer elegant en is perfect voor de kerstperiode.

Tip 3: haal je dancing shoes uit de kast
Ga voor een gedurfde feestschoen! Als je niet zo goed weet wat geschikt is voor het kerstfeestje op kantoor, maar je wilt wel opvallen in de menigte, leuk dat zwarte jurkje dan op met een paar goudkleurige pumps of enkellaarsjes met opvallend detail.

partyoutfit

Tip 4: het juiste accessoire
Een outfit maak je af met het juiste accessoire. Een druk silhouet vul je aan met eenvoudige maar elegante juwelen en een simpel tasje. Bij een klassieke outfit zonder al te veel kleur en versiering mogen swingende accessoires, zoals en opvallende ketting met een grote tas.

Tip 5: een fantastisch figuur
Als je je droomjurk niet durft aantrekken omdat je je zorgen maakt over je figuur, waarom probeer je dan niet eens figuurcorrigerend ondergoed? Dat verbergt de meeste van je ‘probleempjes’ en helpt je er fantastisch uit te zien.

Tip 6: sla eens een sjaal om
Als je je schouders wilt bedekken of het gewoon een beetje koud hebt, opteer dan voor een sjaal die je kunt dragen als een stola. Hoe mooi een gebreid vestje ook is, het zal je avondjurk nooit volledig tot zijn recht laten komen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Ab fab fifties

Ab fab fifties

Ab fab fifties

Ook dit seizoen blijft de fiftiesglamour met de zachte pastels een grote trend. De fifties zijn zonder twijfel één van de stijlvolste jaren ooit en blijven jaar na jaar inspireren. Ook Zin in meer-experte Sarah krijgt er niet genoeg van.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Trends voor de zomer

Trends voor de zomer

Trends voor de zomer

Je hoeft nog maar een snelle blik naar buiten te werpen om te weten dat de zomer nog lang niet voor de deur staat. But a girl can dream, right? Terwijl het buiten sneeuwt, waait en stormt, draai jij de verwarming wat hoger, zet je je nieuwste zonnebril op je neus en kijk je mee naar de trends voor komende zomer.

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...