Kledingtips voor een eerste afspraakje

Kledingtips voor een eerste afspraakje

Een eerste afspraakje kan voor heel wat zenuwen zorgen. Gelukkig maken we met deze tips een echt succes van dat eerste afspraakje!


Ongeacht of we gaan uiteten, fietsen of een wandeling maken, een eerste afspraakje kan ons altijd redelijk wat stress bezorgen. Zal ik hem leuk vinden? Zal hij me leuk vinden? Als de date dan nog op Valentijnsdag valt neemt de druk toe. We willen er top uitzien en ons stijlvol kleden. Is het dan moeilijk om een outfit te kiezen die zelfvertrouwen geeft en ons mooi doet voelen…?

Kledingtip 1: zorg voor comfort

Eerste date kunnen zenuwslopend zijn, dus zorgen we best dat we een outfit gekozen hebben waar we ons goed in voelen. Op die manier blijven we relaxed en vol zelfvertrouwen. We plaatsen hierbij onze beste eigenschappen in de verf: lange benen, slanke middel, platte buik, enz…

Verder is het niet aangeraden om een volledige outfit aan te kopen voor een eerste date. Dit zorgt wellicht enkel voor meer stress. Als de garderobe een kleine update nodig heeft, is het best om slechts 1 nieuw te kopen.

Kledingtip 2: de locatie beïnvloedt de outfit

De locatie haar werk laten doen betekent dat we toestaan dat onze keuze beïnvloed wordt. Op die manier zijn we, ongeacht de gelegenheid, nooit té mooi en té “simpel” gekleed voor een bepaalde gebeurtenis. Een chique date vraagt om donkere en glimmende kleuren. Daarom moet elke vrouw een mooi zwart jurkje bezitten, want er zal steeds een moment komen waar we het kunnen aantrekken. Is de date een beetje meer casual kunnen we een spijkerbroek aantrekken in combinatie met een zijden blouse en mooie hakken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kledingtip 3: zorgen voor simpele accessoires

Accessoires zijn geen concurrenten voor de rest van onze outfit. Integendeel, ze zijn een aanvulling. We moeten ze echter spaarzaam gebruiken. Grote sieraden kunnen we met een simpel topje combineren, maar een shirt met een uitbundige print past het beste bij een simpele ketting.

De juiste schoenen kiezen is ook belangrijk. Hakken zijn een goede aanvulling op een jurk of een rokje, maar ook een paar laarzen passen prima bij deze kledingstukken. Een eerste date vraagt niet zo veel spullen, dus we nemen best een kleine makkelijke handtas.

Wat je vooral niet moet doen op je eerste date

Teveel make-up op de eerste date doen we best niet, en kiezen dan ook geen ingewikkeld kapsel waar teveel haarlak bij komt kijken. We proberen er voor te zorgen dat onze persoonlijkheid af te lezen is in onze outfit.

Een comfortabel gevoel hebben is het belangrijkste bij de eerste date, zodat we zelfzeker, sexy en mooi voor de dag komen. Of het nu is met een aantrekkelijke toets van mooie make-up of au naturel, met een brede glimlach doe je alvast niets mis!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina