Zo maak je eenvoudig een weervriendelijke garderobe

Zo maak je eenvoudig een weervriendelijke garderobe

Als het weer verandert, veranderen we onze outfits. Ben jij een aanhanger van een seizoensgebonden garderobe of zou je een garderobe voor alle seizoenen willen samenstellen? We hebben tips voor je, waarmee je dit probleem in een paar eenvoudige stappen kunt oplossen.


1. VOOR DE FANS VAN EEN SEIZOENSGEBONDEN GARDEROBE

Begin met een lijst. Noteer al je belangrijke basisstukken voor het komende seizoen.
Bijvoorbeeld:

Koudere dagen: regenjassen, dunne jasjes, vesten, rolkraagtruien, sjaals, k-way, kousen

Warmere dagen: jurk, rok, shorten, tops enz.

Plaats deze belangrijke basisstukken vooraan samen met de kledingstukken voor de periodes tussen de seizoenen, en voor al het andere heb je de keuze. Je kunt ze achter in de kast bewaren. Hier moet je de tijd voor nemen en alles uitzoeken. Als je een kledingstuk het hele jaar niet gedragen hebt, geef het dan aan een vriend of familielid.

Als je de kleding die je niet nodig hebt wil opruimen, moet je ze ergens anders bewaren. Zorg dat je kleren altijd wast en droogt voordat ze in opslag gaan.

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Gebruik kledingdozen voor onder het bed. Die zijn perfect voor het bewaren van truien en dekens.

Gebruik kledingzakken. Kies transparante zakken, zodat je niet uit het oog verliest wat erin zit. Bewaar pakken, jassen en jurken op een manier waardoor ze kreukvrij zijn als je ze volgend seizoen weer tevoorschijn haalt.

Zorg voor maximale verticale opslagruimte. Transparante opslagdozen zijn perfect om je kleding slim en eenvoudig op te slaan.

Om gedurende het gehele seizoen georganiseerd te blijven, is de regel "één erin, één eruit” handig. Als je iets nieuws koopt, moet je wel bereid zijn iets ouds te laten gaan!

2. VOOR DE FANS VAN EEN OVERGANGSGARDEROBE

Je hoeft niets op te ruimen, besteed gewoon 45 minuten voor je kleerkast en denk na over hoe je deze kleren gaat combineren. Voor elk kledingstuk moet je de volgende vragen beantwoorden: Kan ik dit kledingstuk in drie verschillende stijlen dragen? Kan ik dit kledingstuk op drie verschillende manieren warmer maken?
De kledingstukken die deze test doorstaan, moeten altijd bij de hand zijn. Zo leer je ook je garderobe beter kennen, en kom je tot een eindeloze reeks van combinatiemogelijkheden. Eenvoudig en efficiënt, net als de zorg die je deze kleding moet geven. Was ze met Ariel of Dash en houd alle kledingstukken binnen handbereik, ongeacht welk seizoen het is.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer