Zo maak je eenvoudig een weervriendelijke garderobe

Zo maak je eenvoudig een weervriendelijke garderobe

Als het weer verandert, veranderen we onze outfits. Ben jij een aanhanger van een seizoensgebonden garderobe of zou je een garderobe voor alle seizoenen willen samenstellen? We hebben tips voor je, waarmee je dit probleem in een paar eenvoudige stappen kunt oplossen.


1. VOOR DE FANS VAN EEN SEIZOENSGEBONDEN GARDEROBE

Begin met een lijst. Noteer al je belangrijke basisstukken voor het komende seizoen.
Bijvoorbeeld:

Koudere dagen: regenjassen, dunne jasjes, vesten, rolkraagtruien, sjaals, k-way, kousen

Warmere dagen: jurk, rok, shorten, tops enz.

Plaats deze belangrijke basisstukken vooraan samen met de kledingstukken voor de periodes tussen de seizoenen, en voor al het andere heb je de keuze. Je kunt ze achter in de kast bewaren. Hier moet je de tijd voor nemen en alles uitzoeken. Als je een kledingstuk het hele jaar niet gedragen hebt, geef het dan aan een vriend of familielid.

Als je de kleding die je niet nodig hebt wil opruimen, moet je ze ergens anders bewaren. Zorg dat je kleren altijd wast en droogt voordat ze in opslag gaan.

Gebruik kledingdozen voor onder het bed. Die zijn perfect voor het bewaren van truien en dekens.

Gebruik kledingzakken. Kies transparante zakken, zodat je niet uit het oog verliest wat erin zit. Bewaar pakken, jassen en jurken op een manier waardoor ze kreukvrij zijn als je ze volgend seizoen weer tevoorschijn haalt.

Zorg voor maximale verticale opslagruimte. Transparante opslagdozen zijn perfect om je kleding slim en eenvoudig op te slaan.

Om gedurende het gehele seizoen georganiseerd te blijven, is de regel "één erin, één eruit” handig. Als je iets nieuws koopt, moet je wel bereid zijn iets ouds te laten gaan!

2. VOOR DE FANS VAN EEN OVERGANGSGARDEROBE

Je hoeft niets op te ruimen, besteed gewoon 45 minuten voor je kleerkast en denk na over hoe je deze kleren gaat combineren. Voor elk kledingstuk moet je de volgende vragen beantwoorden: Kan ik dit kledingstuk in drie verschillende stijlen dragen? Kan ik dit kledingstuk op drie verschillende manieren warmer maken?
De kledingstukken die deze test doorstaan, moeten altijd bij de hand zijn. Zo leer je ook je garderobe beter kennen, en kom je tot een eindeloze reeks van combinatiemogelijkheden. Eenvoudig en efficiënt, net als de zorg die je deze kleding moet geven. Was ze met Ariel of Dash en houd alle kledingstukken binnen handbereik, ongeacht welk seizoen het is.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Voordelig en slim shoppen voor een nieuwe garderobe

Voordelig en slim shoppen voor een nieuwe garderobe

Voordelig en slim shoppen voor een nieuwe garderobe

Het is altijd lastig: hoe kun je je garderobe een nieuw leven inblazen zonder al te veel geld uit te geven? De winkels hangen vol met nieuwe dingen en er hangt iets in de lucht - een drang om jezelf te vernieuwen. Een drang waaraan je onmogelijk kunt weerstaan. Maar is dat wel waar?

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!