Deze winter ben je in met alle trends en tijdloze mode


Beauty
10/05/2021
Ontdek welke kleuren, prints en accessoires deze winter in de mode zijn aan de hand van onze info over actuele trends en tijdloze mode.

De kleuren die deze winter in zijn

Elk jaar bepalen de stylisten van de Fashion Weeks van New York, Londen, Milaan en Parijs welke kleuren in de mode zullen zijn in het najaar, zodat jij in de winter makkelijker in de mode bent. De modekleuren voor deze winter kun je op z’n minst lumineus noemen. De popkleuren zijn in: violet, paars, lavendel, hemelsblauw, lila, geel, oranje … Houd die kleuren in gedachten wanneer je een gebreide trui uitkiest of een oversized jas.

Als je meer houdt van traditionele kleuren, ga dan voor bruin, olijfgroen of een roestkleur, die in de modedéfilés van vorig jaar al te zien waren. Om het discreet te houden, zul je grijze kledingstukken moeten kiezen - de tijdloze winterkleur - of ook beige of écru. Laat je gekleurde kleding niet vaal worden en houd de kleuren jarenlang even sterk als toen je het kledingstuk kocht met Dash PODS.

Welke prints?

Wil je in de mode zijn zonder al te sterk in het oog springende kleuren te dragen, ga dan voor geruite stoffen of bloemenprints die dit jaar helemaal de toon zetten. Een stof met een bloemenprint zal de winterse sfeer opvrolijken en blijft hoe dan ook modebestendig. Wat ruiten betreft kan dit jaar echt alles: ze zijn een must voor jasjes, rokken en broeken en je mag ze zelfs over elkaar heen dragen. Dit modejaar is voor de durvers!

Accessoires en modeartikelen voor komende winter

 

  • Een riem in de taille van broeken, jurken, gebreide truien en zelfs mantels! Dit is een tijdloos accessoire dat dit seizoen onontbeerlijk is om je outfit een modieus cachet te geven.
  • Grote tassen zijn nu de nieuwe mode en dat is gelukkig weer eens wat anders dan die minuscule handtasjes waar je nauwelijks al je spullen in gepropt kreeg.
  • Fluorkleurige rolkraagtruien: in combinatie met andere, sober gekleurde kledingstukken staat een rolkraagtrui in een levendige kleur garant voor comfort en een pittige look.

Feestoutfits: durf pailletten en kralen

Voor je outfit voor de aankomende feestdagen kunnen we je sterk aanraden te mikken op pailletten en kralen. Wat de kleur betreft, stond vorig jaar in het teken van zilver, maar dit jaar is goud de kleur die domineert! Vergeet de klassieke zwarte jurk en kom snel te weten wat je dit jaar aantrekt voor kerstavond.

En jij, welke actuele wintertrends vind jij het leukst?

Zin in meer? Haal voordeel uit onze aanbiedingen en kortingsbonnen op je favoriete merken.