P&G presenteert Everyday Champions

Ter ere van de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs 2024 introduceert P&G met trots de Everyday Champions-campagne. We verheugen ons op de samenwerking met atleten die zich volledig inzetten tijdens trainingen en wedstrijden, net als onze producten. Daarnaast zijn we verheugd om dagelijks grenzen te verleggen in innovatie, resulterend in hoogwaardige producten die we beschouwen als onze "Everyday Champions". Ons doel is het vereenvoudigen van het dagelijks leven van consumenten en voortdurend een positieve impact te hebben.

Beleef Parijs 2024

 Wil je Parijs 2024 meemaken? Probeer prijzen te winnen met onze diverse loterijen...

Waag je kans met Always!

Maak kans op Team Belgium kledij

 Ontdek onze atleet!

 

Graag stellen we jullie voor aan onze ambassadeur voor de Everyday Champions-campagne, turnster Nina Derwael, die zich voorbereidt op de Olympische Spelen van Parijs 2024. "In mijn streven om deel te nemen aan de Olympische Spelen van Parijs 2024, werk ik hard om mijn prestaties dagelijks te verbeteren. Dit deel ik met de merken van P&G, zoals Dash en Omnibionta3, waarmee ik verheugd ben vandaag geassocieerd te worden. Net als ik streven zij dagelijks naar betere resultaten," aldus Nina.

Ontdek onze samenwerkingspartners!

Naast onze partnerschappen met onze atleten geloven we dat sport een positieve invloed kan hebben op de planeet en de wereld. We willen een nalatenschap achterlaten na de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 door goede doelen te steunen die een impact hebben op gelijkheid en inclusie, het beschermen van het milieu en het ondersteunen van mensen die het het hardst nodig hebben. Met onze Everyday Champions-campagne zijn we een samenwerking aangegaan met twee maatschappelijk impactvolle partijen: Sport2BE en Paralympic Team Belgium.

Sport2be

Sport2Be

 

Sport2Be bevordert de sociale en professionele integratie van jongeren uit achterstandswijken. Door onze bijdrage helpen we Sport2Be met het openen van extra sportfaciliteiten voor jongeren uit achterstandswijken.

Paralympic Team Belgium

Paralympic Team Belgium


Daarnaast hebben we een bijdrage gedaan aan het Paralympic Team Belgium, waar door de inzet van het Paralympisch Comité Paralympische sporten gefaciliteerd maar ook geïntroduceerd kunnen worden aan jongeren met een beperking.


Ontdek hoe je een Everyday Champion kunt worden

P&G zet zich in om het leven van consumenten via haar merken te verbeteren en tegelijkertijd haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Hier geven we je een aantal belangrijke manieren om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ontdek onze "Everyday Champions" aanbiedingen:

Verminder jouw koolstofvoetafdruk

De hoeveelheid afval verminderen