Probeer 1 familiepas voor het “Olympic Festival” in Middelkerke voor het gezin te winnen.

Aanbieding geldig bij de volgende winkels:Neem deel aan de competitie door een product van de volgende merken te kopen:
Antikal, Lenor, Dash, Febreeze, Dreft, Mr.Propre

 

  • 1. Kassabon
  • 2. Beantwoord enkele vragen
  • 3. Bevestiging van je deelname

Sleep je bestand in dit vlak of klik hier om te uploaden

Hoe de foto van je kassabon eruit moet zien:

Een makkelijk te lezen foto van je volledige kassabon.

Gevouwen of gescande bonnen worden niet geaccepteerd. Zorg ervoor dat je foto geen persoonlijke informatie bevat.

Uw prijs:


1 familiepas voor 4 personen voor de familiedag van het "Olympic Festival" en een voucher van €40 geldig voor eten en drinken. Ervaar met uw familie de olympische sfeer op 28 juli tijdens het "Olympic Festival" in Middelkerke. 

 

1 pass famille pour 4 personnes pour la journée familiale du ”Olympic Festival”

1 pass famille pour 4 personnes pour la journée familiale du ”Olympic Festival”

Tijdens de Olympische Spelen Parijs 2024 zal het strand van Middelkerke worden omgetoverd tot een sportief epicentrum waar men sport kan kijken, beleven en doen. Alles zal worden voorzien om van zondag 28 juli een memorabele dag te maken voor jong en oud: eten, spelletjes, sport, live muziek, grote schermen en live uitzendingen van sportevenementen uit Parijs.
 
Voor meer informatie bezoek: https://olympicfestival.be

 

*Geldig bij elke aankoop bij Delhaize en AD Delhaize in België en Luxemburg (in de winkel en online) van 11/04/24 t.e.m. 17/04/24 op een van de deelnemende producten.Elk kassaticket geeft u een kans om 1 familiepass (4 personen) te winnen voor de kinderdag van het “Olympic Festival” op 28 juli 2024 in Middelkerke, uit de totaal 75 beschikbare familiepass. Bewaar je kassaticket. Zie lijst van deelnemende producten en voorwaarden voor deelname op zininmeer.be/everyday-champions of scan de code. 


P&G stelt "Everyday Champions" voor

Everyday Champions Logo

Naar aanleiding van de Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024, lanceren we bij P&G onze Everyday Champions campagne.
We zijn trots om te kunnen samenwerken met atleten die elke dag het beste uit zichzelf halen, net als onze producten. We zijn ook trots dat we elke dag de grenzen van innovatie verleggen om toppresterende producten te creëren, onze “Everyday Champions”.
Ons doel? Het dagelijks leven van onze consumenten vergemakkelijken en ervoor zorgen dat we altijd een positieve impact hebben.