Beter leven met een kunstgebit

Zit uw kunstgebit niet goed vast? Komen er voedselresten onder uw kunstgebit wanneer u eet? Hebt u last van tandvleesirritatie? Dat zou niet moeten gebeuren. Fixodent-kleefpasta is er om uw kunstgebit de hele dag comfortabel op zijn plaats te houden.

Ongemakken bij het dragen van een kunstgebit zonder kleefpasta

Wanneer u een kunstgebit draagt zonder kleefpasta, wordt de kauwkracht niet gelijkmatig verdeeld over de tanden. Hierdoor kan uw kunstgebit gemakkelijker bewegen en uw tandvlees irriteren. Een loszittend kunstgebit kan bovendien een bron van ongemak zijn en uw zelfvertrouwen in uw dagelijkse leven schaden. Met behulp van een kleefpasta bevrijdt u zich van zorgen met betrekking tot uw kunstgebit, zodat u volop kunt genieten van de dingen die u leuk vindt. Lach, eet waar u zin in hebt, en laat geen kans voorbijgaan om volop van het leven te genieten.

 

Krijg weer vertrouwen in je glimlach met onze Fixodent kleefmiddelen

De Fixodent kleefpasta's zorgen voor een 10 keer krachtiger houvast*, zodat uw kunstgebit de hele dag op zijn plaats blijft en u optimaal comfort biedt. U kunt nu genieten van een steak of knapperig stokbrood zonder u af te vragen of uw kunstgebit op zijn plaats blijft.

  • Een 10x krachtiger houvast*
  • Verlichting van tandvleesirritatie al op de eerste dag
  • Een 5 keer effectievere anti-voedseldeeltjesbarrière
  • Een mondstuk dat 75% dunner is** voor een betere anti-voedseldeeltjesbarrière en gemakkelijke applicatie in continue lijnen

*vergeleken met dragen zonder kleefpasta
**vanaf de Fixodent Plus-reeks

Ontvang uw GRATIS staaltje

Hoe Fixodent te gebruiken?

1. Reinig en droog uw kunstgebit voordat u de kleefpasta aanbrengt. Houd de dop schoon om verstopping te voorkomen. Als hij toch verstopt raakt, kunt u hem openen met een naald.
2. Breng de kleefpasta aan in dunne, ononderbroken lijnen zoals aangegeven. Gebruik niet te veel en breng niet aan te dicht bij de randen van het kunstgebit. U moet waarschijnlijk enkele keren experimenteren om de ideale hoeveelheid voor uw kunstgebit te vinden.
3. Plaats het kunstgebit in de mond en houd het enkele seconden op zijn plaats voor de beste hechting.Als de kleefpasta uit de zijkanten van uw kunstgebit lekt, gebruikt u te veel.
4. Verwijderen van uw kunstgebit is eenvoudig. Spoel eerst uw mond met lauw water. Beweeg voorzichtig uw kunstgebit totdat het loskomt. Houd uw kunstgebit nat wanneer hij niet in gebruik is.