5 ideeën voor een originele Moederdag


Gezin
26/04/2019
Moederdag is de ideale gelegenheid om een dagje met je familie door te brengen en alle mama’s tegelijk te vieren!

Idee 1 voor een originele Moederdag: een wandeling met je familie

Breng je hele familie bij elkaar, maak iets klaar om te eten en te drinken en ga op avontuur! Trek met z’n allen het bos of een groot park in en volg een wandelpad: op zo’n groepswandeling is het gezellig babbelen en kan iedereen makkelijk ontspannen. Bovendien krijgt iedereen de nodige beweging en zal het contact met de natuur goed voor het moreel van de hele familie zijn!

Idee 2 voor een originele Moederdag: een buffet

Het is bijna Moederdag! Nodig je moeder, je schoonmoeder en al je vriendinnen die ook moeder zijn uit met hun gezinnetje. Vraag elke groep om een schotel mee te brengen en schik alle gerechten op een tafel voor een buffet. Zo geniet je samen van een etentje met ode aan alle moeders! Als dessert kun je deze heerlijke koekjes maken.

Idee 3 voor een originele Moederdag: een familiefoto

Voor een leuke herinnering aan deze dag gaat er niets boven een mooie foto! Laat je allemaal samen door een professionele fotograaf vereeuwigen of neem de foto zelf met de zelfontspanner van je toestel. Vergeet niet je foto af te drukken en in een lijst in huis op te hangen! Laat het toestel je mooiste glimlach vastleggen en probeer daarom de Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Zachte Whitening tandpasta, voor schitterend witte tanden.

Idee 4 voor een originele Moederdag: een video

Als het onmogelijk is om allemaal samen te komen vanwege de afstanden, leg dan een dag en tijdstip vast voor een videogesprek. Je kunt ook een filmpje opnemen en naar je moeder sturen om te laten zien dat je aan haar denkt. Als je geen ideeën hebt, maak dan een lijstje van alle dingen die je bij haar op prijs stelt: dat werkt gegarandeerd! Moedig ook je eigen kinderen aan om hetzelfde te doen voor jou. Een filmpje is een cadeau dat je voor je de rest van je leven bewaart en zowel in goede als in slechte tijden kunt afspelen.

Idee 5 voor een originele Moederdag: tuinieren

Om nog lang aan deze Moederdag terug te denken ga je allemaal samen naar buiten om in de tuin bloembollen te planten. Plant krokussen, hyacinten en narcissen die in het begin van de lente bloeien. Je moet wel een jaar wachten om het resultaat van je inspanningen te kunnen bewonderen, maar van het samen tuinieren kom je nu al in een goed humeur. Na de winter zien hoe de plantjes hun kopje boven de grond uitsteken en in bloei komen zal iedereen veel voldoening geven. Trek dus je rubberen laarzen aan en bereid je er op voor dat je je handen en kleren vuil zult maken! Maak je geen zorgen: doe de was met Ariel 3in1 PODS om aarde- en grasvlekken makkelijk te verwijderen. De capsules hebben een uitzonderlijke reinigingskracht: ze verwijderen alle vlekken en behouden de stralende kleuren van je wasgoed!

En jij, wat doe jij graag op Moederdag?