5 onvergetelijke cadeaus voor Moederdag


Gezin
30/11/2018
Deze Moederdag laat jij de clichés lekker links liggen. Jij kiest voor een ander soort cadeau: tijd. Wedden dat je mama er dol op is?

Moederdag! Wat een fijne dag om mama eens extra in de bloemetjes te zetten. Toch gooien we het vaak over dezelfde boeg en kiezen we voor cadeaus die originaliteit missen. Een bos bloemen of een klusje opknappen in huis? Been there, done that. Deze editie kom jij origineel uit de hoek en daar gaat Zin in meer je bij helpen. Doe haar eens wat qualitytime cadeau, daar gaat ze zeker en vast blij mee zijn. Maar hoe doe je dat dan, tijd cadeau geven? We zorgen voor inspiratie met deze 5 tips:


Maak tijd om met mama eens terug te kijken naar jullie leukste momenten. Zet jullie in de zetel en neem er een fotoalbum bij. Of bewaren jullie je herinneringen in een doos? Een terugblik neemt jullie mee terug in de tijd en doet je denken aan je mooiste momenten. Nu hebben jullie vast zin om nieuwe herinneringen te maken. Volgende week een weekendje naar de zee? Yes!

Tip: Zin om de handen uit de mouwen te steken voor Moederdag? Deze 4 DIY’s zijn ideaal om foto’s te bewaren en een leuk plekje te geven in huis. Makkelijk om te doen en kost je (bijna) niets. Neem snel een kijkje!


Een uitstap naar de zee voor Moederdag? Top! En dat hoeft jullie zelfs niet veel te kosten. Maak een lange wandeling langs het strand en kom tot rust door het geluid van de golven. Vergeet ook zeker het fotoapparaat niet om de mooie momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Is de zee toch wat ver? Er is vast wel een leuke bos bij jullie in de buurt waar je rustig kan wandelen. Ook fijn!


Het ultieme tijdcadeau is ongetwijfeld een uurtje yoga per week. Schrijf je mama in voor een workshop of leer thuis mediteren via een online cursus of goed boek. Een uurtje rust per week: élk mama met een drukke agenda springt een gat in de lucht!


Een ander leuke activiteit om met je mama te doen? Winkelen natuurlijk! Het is een gezellig moment waarop jullie elkaar kunnen adviseren én de laatste verhalen vertellen.


Me-time? Je mama springt vast een gat in de lucht! Een dagje shoppen met je mama of een uitstap naar een museum? De mogelijkheden zijn eindeloos, net als het plezier dat je mama aan deze dag gaat beleven.En jij, wat is jouw ultieme moederdagcadeau?