Autospelletjes voor de kinderen

Autospelletjes voor de kinderen

U bent de straat nog niet uit of de kinderen vragen al: "Is het nog ver papa?" We geven enkele spelideetjes waar u geen pen of papier voor nodig hebt. Om de tijd snel en slim te laten voorbijgaan.


Een eindeloos verhaal.

Gebruik uw verbeelding en herinneringen aan uw kindertijd om een verhaaltje te vertellen. Als u stopt, moet uw kind het begin van uw verhaal opnieuw vertellen en daar een vervolg op verzinnen. "Er was eens …"

Goed in geografie.

Probeer de nummerplaten van de auto's te herkennen. Leg de lijst in het handschoenenkastje. Zo leren ze in een wip alle departementen. Staat u in de file, haal dan herinneringen op aan vakanties of weekends die u daar hebt doorgebracht.

Meezingers.

Neem een zangboekje mee - wie zelf nog in de jeugdbeweging gezeten heeft, heeft dat vast nog ergens liggen. Kinderen vinden het heerlijk om samen bekende refreinen te zingen en leren ook graag nieuwe liedjes.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Technofielen: consoles klaar!

Voor kinderen die niet wagenziek worden, zijn computers en spelconsoles heel leerzaam. Zo zullen ze makkelijker leren lezen en rekenen. Door telkens een half uurtje te spelen, ontwikkelen ze hun reactievermogen, inschattingsvermogen en concentratie. En dat kan heel nuttig zijn in de auto …

De Super Souris PC is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar. Met dit spelletje kan uw kind muziek beluisteren en componeren, letters leren, rekenen, tekenen, logica- en geheugenspelletje spelen (IQ Builders, ongeveer € 60).

Voor kinderen van 6 tot 9: de zakcomputer Elitis Pocket (VTech, ongeveer € 60.) Op het touchscreen kunnen ze kiezen uit zeven leuke spelletjes, 3 creatieve bezigheden (tekenen, muziek …), zes schoolactiviteiten (wiskunde, Frans …) ... Deze computer kan ook aangesloten worden op internet om nieuwe activiteiten te downloaden. Ga dus online voor u in de auto stapt …

Om al spelend groot te worden, kunt u hier alle spelletjes van de kleine kikker afdrukken : www.kandoo.be

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina