Bomen herkennen zoals het moet

Bomen herkennen zoals het moet

Hoe herken ik een boom? Deze eenvoudige en duidelijke gids leert ons hoe we in de zomer bomen herkennen in het bos.


We hebben volop keuze aan sportieve activiteiten en binnen activiteiten, al dan niet met de kinderen. Maar als het mooi weer is en we in alle rust willen genieten van de dag, gaat er niets boven een heerlijke wandeling in de natuur! Deze gids beschrijft op een leuke en begrijpelijke manier hoe we deze zomer met onze kinderen bomen kunnen herkennen!

Gids: Hoe herken ik een boom?

Laten we de kinderen mee naar buiten nemen om te genieten van het zonnetje. We maken bijvoorbeeld een boswandeling en leren onze kinderen hoe ze bomen kunnen herkennen. Deze leerrijke en leuke activiteit stimuleert hen en ontwikkelt hun liefde voor de natuur.

We drukken de gids om bomen te herkennen af en gaan een mooie wandeling maken!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bomen herkennen: een activiteit voor het hele gezin

In een tijd waarin computers, spelconsoles, tablets en smartphones hyper-verbonden individuen van ons maken, is het soms moeilijk om terug te keren naar de eenvoudige dingen in het leven. Bomen herkennen is nochtans een hele fijne activiteit voor het hele gezin. Veel ouders herkennen geen boomsoorten en kunnen dat dan samen met de allerkleinsten leren. En die zullen het geweldig vinden dat mama en papa meedoen!

Bomen herkennen brengt ons dichter bij de natuur en leert ons genieten van de eenvoudige dingen in het leven, in perfecte harmonie met de natuur. Als we terugkomen van onze wandeling, denken we zeker en vast terug aan de geuren en de sfeer in het bos, terwijl we met onze ogen dicht onder de douche staan en ons haar wassen.

En welke natuuractiviteiten doen jullie met de kinderen?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador