Cadeau voor een betoverende kerst in Disneyland® Paris

Cadeau voor een betoverende kerst in Disneyland Paris

Dit jaar lanceert Disneyland® Paris haar kerstseizoen op 10 november. Drie nieuwe helden uit de nieuwste Disney animatiefilm ‘Frozen’ zullen hun debuut maken in het Disneyland® Park. Nog voor dat ze op het grote scherm te zien zullen zijn, zijn Elsa en Anna van de partij tijdens de bekende Kerstparade. Olaf, de komische sneeuwman, zal de gloednieuwe avondshow Disney Dreams®! of Christmas orchestreren. Een wonderlijke winterwereld wacht op je in de magische sfeer van Disneyland Paris.


Ontdek hier de voorwaarden


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Besparen

Besparen

Geschreven door saarke een lid van Zin in meer,04 september 2016