Een cadeau inpakken voor Kerstmis

Een cadeau inpakken voor Kerstmis

Het lijkt weer zo’n lastige klus om al die kerstcadeautjes te voorzien van mooi inpakpapier. Gelukkig kan deze klus met onze tips misschien zelfs een leuke activiteit worden!


Een cadeau inpakken voor de kerstperiode mooi voor te bereiden lijkt een vrij ondankbare taak. Het mooie inpakpapier en de sierlijke strikken worden tenslotte simpelweg van het cadeautje gerukt en belanden niet zo veel later nadien in de vuilnisbak. Wanneer je het inpakken echter samen met je vrienden doet, is het hele proces al een stuk leuker en aangenamer. We hebben hier een 8-tal tips samengesteld die zullen helpen bij het organiseren van een ontspannend feestje.

  1. Iedereen die we hebben uitgenodigd om kerstcadeaus in te pakken moeten we op de hoogte brengen dat ze bepaalde spullen dienen mee te brengen. Het belangrijkste bij een cadeau inpakken is uiteraard het cadeaupapier, de cadeaukaartjes, enkele kleurstiften- en pennen, lintjes, wat plakband, een schaar en natuurlijk… de kerstcadeautjes!
  2. Cadeaukaartjes mogen we nooit niet vergeten! Nadat het cadeautje ingepakt is willen we natuurlijk vermijden dat we vergeten voor wie het bewuste geschenk bestemd is.
  3. Lint brengt onze creativiteit naar boven. Alternatieven zoals slingers, gekleurd touw of garen zijn ook een uitstekende optie.
  4. Kleine extraatjes zijn altijd leuk en maken ons cadeautje nog specialer. Ornamentjes zoals handgemaakte sneeuwvlokjes of enkele stickers geven het cadeautje wat extra kerstsfeer
  5. Een plastic tas helpt ons om een strik van te maken
  6. Om onze vrienden wat te soigneren kunnen we ook wat snacks, drankjes en een leuk kerstmuziekje voorzien voor een leuke sfeer
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

We willen natuurlijk ook onze gasten onthalen in een gezellige woning waar het aangenaam is en fris ruikt. Laten we dus zeker een luchtverfrisser voorzien.

Welke cadeautjes geven jullie elkaar tijdens Kerstmis? Vertel het ons!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

SAMYA

SAMYA

gemeld

zelf gemaakte cadeautjes doe altijd mijn zussen masion jar met home made cookies collegas en vrienden doe ik home made handzeep, :) handig en meer persoonlijk dan iets kopen uit de winkel

  • melden

Kei leuke tips

  • melden
linda6007

linda6007

gemeld

Bij ons zijn dat cadeautjes, die echt niet veel gekost hebben. Wel nuttige producten: voor mijn dochter enkele flesjes nagellak, de nieuwste kleurtjes die ze wilde. Voor mijn zoon een playstation-spel. Voor mijn man nieuwe sloffen en voor mij, een potje dagcrème (om mijn 'rimpeltjes' weg te werken. Ik ben het gelukkigst als ik met mijn gezin en mijn familie aan tafel zit, dan kan ik genieten van een gesprek en een lach. Dat zijn voor mij de mooiste cadeautjes.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer