Een cadeau inpakken voor Kerstmis

Een cadeau inpakken voor Kerstmis

Het lijkt weer zo’n lastige klus om al die kerstcadeautjes te voorzien van mooi inpakpapier. Gelukkig kan deze klus met onze tips misschien zelfs een leuke activiteit worden!


Een cadeau inpakken voor de kerstperiode mooi voor te bereiden lijkt een vrij ondankbare taak. Het mooie inpakpapier en de sierlijke strikken worden tenslotte simpelweg van het cadeautje gerukt en belanden niet zo veel later nadien in de vuilnisbak. Wanneer je het inpakken echter samen met je vrienden doet, is het hele proces al een stuk leuker en aangenamer. We hebben hier een 8-tal tips samengesteld die zullen helpen bij het organiseren van een ontspannend feestje.

  1. Iedereen die we hebben uitgenodigd om kerstcadeaus in te pakken moeten we op de hoogte brengen dat ze bepaalde spullen dienen mee te brengen. Het belangrijkste bij een cadeau inpakken is uiteraard het cadeaupapier, de cadeaukaartjes, enkele kleurstiften- en pennen, lintjes, wat plakband, een schaar en natuurlijk… de kerstcadeautjes!
  2. Cadeaukaartjes mogen we nooit niet vergeten! Nadat het cadeautje ingepakt is willen we natuurlijk vermijden dat we vergeten voor wie het bewuste geschenk bestemd is.
  3. Lint brengt onze creativiteit naar boven. Alternatieven zoals slingers, gekleurd touw of garen zijn ook een uitstekende optie.
  4. Kleine extraatjes zijn altijd leuk en maken ons cadeautje nog specialer. Ornamentjes zoals handgemaakte sneeuwvlokjes of enkele stickers geven het cadeautje wat extra kerstsfeer
  5. Een plastic tas helpt ons om een strik van te maken
  6. Om onze vrienden wat te soigneren kunnen we ook wat snacks, drankjes en een leuk kerstmuziekje voorzien voor een leuke sfeer

We willen natuurlijk ook onze gasten onthalen in een gezellige woning waar het aangenaam is en fris ruikt. Laten we dus zeker een luchtverfrisser voorzien.

Welke cadeautjes geven jullie elkaar tijdens Kerstmis? Vertel het ons!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

linda6007

linda6007

gemeld

Bij ons zijn dat cadeautjes, die echt niet veel gekost hebben. Wel nuttige producten: voor mijn dochter enkele flesjes nagellak, de nieuwste kleurtjes die ze wilde. Voor mijn zoon een playstation-spel. Voor mijn man nieuwe sloffen en voor mij, een potje dagcrème (om mijn 'rimpeltjes' weg te werken. Ik ben het gelukkigst als ik met mijn gezin en mijn familie aan tafel zit, dan kan ik genieten van een gesprek en een lach. Dat zijn voor mij de mooiste cadeautjes.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Verrassingsbrood én champagne

Verrassingsbrood én champagne

pain-surprise

Snijd de hoed van het brood en 1 cm van de korst onderaan. Gebruik een mes met een lang en fijn lemmet om het kruim rondom los te snijden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow