Een tuinlunch voor je gezin organiseren

Een tuinlunch voor je gezin organiseren

Heb je bij de eerste zonnige dagen zin om er alles uit te halen? Dan zou je voor je gezin een lunch in de tuin kunnen organiseren!


Dit zijn enkele tips en trucs voor een op en top geslaagde lunch met je gezin in de tuin!

Een themalunch

  • Alice in Wonderland: dat is het ideale thema voor een lentelunch in de tuin. Bloemen, polkadots en levende kleuren… Ere aan de mix and match trend!
Alice in Wonderland
  • Royale picknick: zin in een origineel decor? Beschilder de placemats met een laagje matte zwarte verf waarop je met krijtjes kunt schrijven. Poets het bestek tot het glanst, pluk wat bloemen uit de tuin en experimenteer. Dat levert een elegante lentedecoratie op met een majestueuze toets.
Royale picknick
  • Picknick in het bos: als je een sfeer zoekt die helemaal uit de band springt, ga dan voor een rustieke decoratie met aardewerk servies en wat je in de tuin kunt vinden, zoals mos, boomschors, paddenstoelen, eikels…
Picknick in het bos
Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld
  • Romantische lunch: organiseer een chique picknick met porseleinen servies en karaffen die je kunt gebruiken als vazen voor de bloemen. En wat ga je eten? Maak heerlijke taartjes of meringue cupcakes met lemon curd.
romantische lunch

Een tuinlunch met je gezin: enkele tips

 • Als je besluit om een echte picknick met je gezin te organiseren, vergeet dan niet een sprei of een tafelkleed mee te nemen om op te zitten. En maak je geen zorgen over vlekken van gras of eten, want die krijg je er snel uit door gewoon een machine te draaien met Ariel!
 • Wie gaat picknicken met de familie weet dat er met de vingers zal worden gegeten! Geef daarom de voorkeur aan eten dat weinig of geen servies vergt, zoals gezonde en originele sandwiches en rode-bietenchips.
 • Voor een lunch in de tuin gebruik je liever glazen dan plastic bekers, want die riskeren om te vallen in de wind… en eindigen altijd in de vuilbak!

Lunchen in de tuin: iedereen naar buiten!

Om er zeker van te zijn dat iedereen het naar zijn zin heeft, organiseer je spelletjes in de tuin na de lunch: een voetbalwedstrijd of frisbee... keuze genoeg. Je zou ook nog een schattenjacht voor de kinderen kunnen verzinnen!

En als je totaal van de zon wilt genieten terwijl de kleintjes in de tuin spelen, vergeet dan niet de avond daarvoor je benen te scheren!

En jij, wat zijn jouw tips en trucs voor een geslaagde tuinlunch?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Trisha

Trisha

gemeld

Super tof toch een gezellig tuinfeest met familie en vrienden.vergeet niet op tafel een paar glaasjes opgevuld met water en citoensap te zetten zo krijgen muggen of wespen geen kans je eten te ontsieren.

 • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer