De meest populaire carnavalskostuums voor kinderen

De meest populaire carnavalskostuums voor kinderen

Februari is de verkleedmaand, en onze kinderen houden kruipen erg graag in de huid van hun superhelden. Ontdek nu wat de meest populaire kostuums zijn.


Heb je je wel eens afgevraagd wat de meest populaire kostuums voor kinderen zijn? Met deze superhelden kostuums kan het niet meer fout gaan!

Wie houdt niet van superhelden en wil niet het allerliefst een superheld zijn? Superhelden laten alles zo eenvoudig lijken dat je ze simpelweg niet kan weerstaan. Ze staan voor rechtvaardigheid, zijn altijd op het juiste moment aanwezig en hebben natuurlijk een superkracht of geheim wapen waardoor ze opvallen.

Al deze dingen maken dat kinderen en volwassenen graag willen lijken op superhelden uit stripverhalen, al duurt het maar even. Carnaval is perfect voor alle kinderen om te “transformeren” in de superheld die diep in hen schuilt. Onze kinderen zien zichzelf als de sterkste op aarde wanneer ze in de huid kruipen van hun superheld!

Laat de kinderen genieten door zich als hun favoriete superheld te laten verkleden tijdens verkleedfeestjes. We hoeven dan niet verrast als ze hun superheldenkostuum elke dag van de week willen dragen, en dus niet alleen tijdens verkleedpartijen! We laten ze best hun gangetje gaan. Hiervoor stellen onze kinderen zich meer open en worden ze meer zelfzeker. Wanneer carnaval dan uiteindelijk voor bij is, kunnen we stellen dat ze hun verkleeddosis voor het hele jaar gehad hebben!

We dienen ook niet te vergeten dat de kostuums die onze kinderen uitkiezen niet exact moeten overeenkomen met dat van de superheld in kwestie. Als iemand in een snelle blik al kan raden om welke superheld het gaat, is onze missie volbracht! Belangrijkste zijn dat de kleuren, het speciale wapen of het masker goed zijn. Wanneer we er goed over nadenken, kunnen we vast wel dingen in huis vinden die voor het kostuum gebruikt kunnen worden. Een cape kan gemakkelijk van een oude sjaal gemaakt worden. Felgekleurde keukenhandschoenen lijken op de handschoenen die superhelden dragen en duikbrillen kunnen altijd dienst doen als maskers! Wat we vooral niet mogen vergeten, is dat carnavalstijd een tijd is voor verbeelding!

Carnaval betekent ook dat de kinderen volop zullen snoepen. Voor vlekken moeten we ons echter echt geen zorgen maken, omdat we beroep kunnen doen op een uitstekend wasmiddel!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Vleermuiskostuum

Vleermuiskostuum

Vleermuiskostuum

Gooi die oude, kapotte paraplu nog niet meteen weg, maar naai er een zelfgemaakt kostuum voor je kleine ventje van. Maak van je kleintje een supercoole held met oude spulletjes die je nog in huis hebt liggen. Al zijn vrienden willen weten waar hij zijn supercoole kostuum heeft gekocht en alle moeders zullen je om tips vragen.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow