Halloween snoep verzamelen? Gebruik dit mandje!

Halloween snoep verzamelen? Gebruik dit mandje!

Zin in een knutselactiviteit voor Halloween? Zin in meer stelt een korte doe-het-zelf handleiding voor om een knap Halloween mandje te maken voor de kinderen!


Meta description: Zin in een knutselactiviteit voor Halloween? Zin in meer stelt een korte doe-het-zelf handleiding voor om een knap Halloween mandje te maken voor de kinderen!

Laat ons dit jaar creatief wezen! Na een overheerlijke Halloween maaltijd en het maken van een leuk en griezelig Halloween kostuum, kunnen we ons nu richten op het maken van een Halloween mand. Zo brengen we tegelijk wat tijd door met de kinderen tijdens het knutselen, en maken we nog een leuke mand waar al het Halloween snoep in kan!

De Halloween mand: de benodigdheden

 • Een klein plastic bakje
 • Een permanente markeerstift
 • Kleine boormachine
 • Twee zwarte schoenveters
 • Halloween stickers
 • Papieren onderleggers
 • Meetlat
 • Cupcake houdertjes
 • Lijm
 • Cutter en snijplank
 • Snoepjes

De Halloween mand

1. De markeerstift wordt gebruikt om de plekken waar gaatjes geboord zullen worden te markeren. Boor langs weerskanten twee gaten die rechtover elkaar staan.

2. De schoenveters door de gaatjes trekken en er een dikke knoop in maken. Eén schoenveter per zijde. Onze Halloween mand beschikt nu over kleine handvaatjes.3. De Halloweenstickers gebruiken om het bakje te versieren.

4. De cup cake-houdertjes op de snijplank plaatsen en 3 keer samenvouwen. De cutter gebruiken om de gaatjes van de onderzettertjes te snijden. Dit wordt het spinnenweb.5. Het spinnenweb openvouwen en aan het snoepbakje bevestigen met lijm.

6. Geef de Halloween mand aan uw kind, zodat het verzamelen kan beginnen! Op het einde van de avond, niet vergeten de kinderen naar de badkamer te sturen om de tanden te poetsen!

Hebben jullie ook leuke knutselideeën voor Halloween? Deel ze maar!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...