Ideeën voor 1 aprilgrappen

Ideeën voor 1 aprilgrappen

Zin in inspiratie om eens iets nieuws te bedenken om je naasten op 1 april beet te nemen? Bereid je slag voor met deze ideetjes.


1 aprilgrappenzijn een traditie die over de jaren heen helemaal niets aan interesse inboet en de creativiteit van de mensen aanspreekt. Dus, voor je begint te denken aan alle dingen die je rond Pasen in huis zou moeten opknappen, zou je je gezin kunnen verrassen met een paar stomme, maar komieke 1 aprilgrappen.

Grappen voor één april

Wacht vooral niet op je kinderen om je omgeving op 1 april bij de neus te nemen. Onder collega's, met je partner of met de kinderen zodra ze wakker worden... je kunt immers al heel vroeg op de dag beginnen met je eerste 1 aprilgrappen. Verras je omgeving met zorgvuldig in elkaar gestoken misleidingen.

  • Wakker worden op 1 april: als je kinderen nog heel klein zijn kun je ze van bed verwisselen wanneer ze nog liggen te slapen; of als ze wat groter zijn, zou je hun nachtlampje, het waaklichtje of de wekker van plaats kunnen veranderen. Van dit soort 1 aprilgrappen zullen ze zeker en vast eventjes in de war zijn!
  • Knallend papier: Voordat de rest van het huis wakker wordt, bevestig je zorgvuldig een stuk papier tussen de deur van een slaapkamer of van de keuken en de lijst van de deur, zodat het een enorme knal geeft wanneer iemand de deur opendoet. Voor deze grap gebruik je best krantenpapier of dun tekenpapier en plakband, zodat het papier makkelijk scheurt en loskomt.
  • De computer op 1 april: Wijzig de taal van de zoekmotor van Google in de computer van je wederhelft om hem op 1 april eens goed beet te nemen. De taalopties vind je in de Instellingen.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Andere 1 aprilgrappen

  • Is de televisie kapot op 1 april? Zet het licht en het geluid van de televisie helemaal op nul, zodat je kinderen zich de hele middag afvragen waarom de televisie het niet doet.
  • 1 aprilavonturen: dit is echt een fantastische vakantieactiviteit om een dagje te vullen in de paasvakantie. Een avontuurlijke 1 aprilgrap! Laat een briefje met een eis tot losgeld achter op het bed van je kind en zeg dat de poppen en het andere speelgoed zijn favoriete knuffel hebben ontvoerd. Verstop in het hele huis aanwijzingen en werk in een gezinsteam samen om de knuffel te redden. Zorg vooral voor wat snoep als beloning wanneer het team de beer teruggevonden heeft. Je kunt dit spel in de tuin organiseren en vertrouwen op Dash zodat grasvlekken voor jou de pret niet bederven.

En jij, welke grappen haal jij het liefst uit op 1 april?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina