Inpakken als een pro!

Inpakken als een pro!

Inpakken is de belangrijkste maar niet de meest aangename voorbereiding als het aankomt op vakantie gerelateerde activiteiten. De juiste dingen kiezen, in de juiste hoeveelheden en het allemaal goed organiseren, kan het verschil maken tussen een heerlijk ontspannen of een stressvolle vakantie.


Dus zwier niet zomaar om het even wat in je koffer zodat je onnodig veel kilo’s gaat moeten dragen. Maar beslis welke kledingstukken je nodig hebt – maar dan ook echt nodig hebt – en leg ze netjes in stapeltjes.

Stap 1: Begin met de kleinere, lichtere items zoals T-shirts en rol de gevouwen items op om ruimte te besparen.

Stap 2: Neem dan de zwaardere kledingstukken zoals broeken en bundel deze rond een groepje van de kleinere, gerolde stukken. Zo voorkom je kreuken en hoef je geen strijk te doen als je op je bestemming aankomt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: Steek sokken, panty’s en slipjes in je schoenen om plaats te besparen. Het is ook altijd handig om je schoenen in plastic zakken te stoppen zodat je kleren niet vuil worden van de zolen.

Stap 4: Kijk nu alles nog eens goed na. Heb je alles? En vergeet natuurlijk ook niet de belangrijke toiletartikelen zoals je Gillette Venus scheermesje. Stop deze in je toilettas samen met alle andere essentiële beauty items zodat je helemaal beautyproof op het strand verschijnt.

En klaar! Zo simpel is het om goed voorbereid en stressvrij op vakantie te vertrekken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

svermaut

svermaut

gemeld

Denk ook zeker aan bv wat wasmiddel, de nodige opladers en batterijen en kopies van al je documenten... + vergeet ook -indien van toepassing- niet je (kranten)abonnement tijdelijk op te schorten... En, zelf maak ik ook steeds gebruik van de dienst van onze Lokale Politie, waarbij ik aangeef dat we er even tussenuit zijn. Alzo kunnen zij misschien een extra oogje in het zeil houden, nietwaar?

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer