Inpakken als een pro!

Inpakken als een pro!

Inpakken is de belangrijkste maar niet de meest aangename voorbereiding als het aankomt op vakantie gerelateerde activiteiten. De juiste dingen kiezen, in de juiste hoeveelheden en het allemaal goed organiseren, kan het verschil maken tussen een heerlijk ontspannen of een stressvolle vakantie.


Dus zwier niet zomaar om het even wat in je koffer zodat je onnodig veel kilo’s gaat moeten dragen. Maar beslis welke kledingstukken je nodig hebt – maar dan ook echt nodig hebt – en leg ze netjes in stapeltjes. 

Stap 1: Begin met de kleinere, lichtere items zoals T-shirts en rol de gevouwen items op om ruimte te besparen. 

Stap 2: Neem dan de zwaardere kledingstukken zoals broeken en bundel deze rond een groepje van de kleinere, gerolde stukken.  Zo voorkom je kreuken en hoef je geen strijk te doen als je op je bestemming aankomt.

Stap 3: Steek sokken, panty’s en slipjes in je schoenen om plaats te besparen. Het is ook altijd handig om je schoenen in plastic zakken te stoppen zodat je kleren niet vuil worden van de zolen.

Stap 4: Kijk nu alles nog eens goed na. Heb je alles? En vergeet natuurlijk ook niet de belangrijke toiletartikelen zoals je Gillette Venus scheermesje. Stop deze in je toilettas samen met alle andere essentiële beauty items zodat je helemaal beautyproof op het strand verschijnt.

En klaar! Zo simpel is het om goed voorbereid en stressvrij op vakantie te vertrekken.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

svermaut

svermaut

gemeld

Denk ook zeker aan bv wat wasmiddel, de nodige opladers en batterijen en kopies van al je documenten... + vergeet ook -indien van toepassing- niet je (kranten)abonnement tijdelijk op te schorten... En, zelf maak ik ook steeds gebruik van de dienst van onze Lokale Politie, waarbij ik aangeef dat we er even tussenuit zijn. Alzo kunnen zij misschien een extra oogje in het zeil houden, nietwaar?

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Reisspelletjes voor de kids

Reisspelletjes voor de kids

reisspelletjes-voor-de-kids

Op reis gaan met kinderen kan erg vermoeiend zijn. Het geheim voor een plezante reis zit ‘m in leuke spelletjes en activiteiten te bedenken voor onderweg.

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!

Eitjes in een nestje

Eitjes in een nestje

Eitjes in een nestje

Vergeet saaie sandwiches en voorverpakte, kant-en-klare snacks. Met een beetje planning en voorbereiding gaan je kinderen nog een reden ontdekken om ...

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Ruim je kofferbak op!

Ruim je kofferbak op!

Ruim je kofferbak op!

We weten allemaal goed hoe we ons huis netjes houden, maar hoe zit het met onze auto’s? De kofferbak wordt gebruikt voor alles - van boodschappen tot fietsen en losse onderdelen - dus het is eigenlijk wel handig om hier een beetje systeem in te brengen. Met slechts enkele stukjes plastic laten we je zien hoe je je kofferbak kunt indelen als een pro.

Kruidenfrittata met prei

Kruidenfrittata met prei

Kruidenfrittata met prei

Een smakelijk gerecht vol verse kruiden: deze kruidenfrittata met prei is snel klaar en heel het gezin is er gegarandeerd gek op. Ook een geweldig id...

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow