Kaartje voor Moederdag

Kaartje voor Moederdag

Zin om zelf een kaart voor Moederdag te knutselen? Laat ons samen even kijken hoe klein of groot een Moederdag-kaartje kan knutselen.


Moederdag-kaartje

We herinneren ons allemaal de cadeautjes en Moederdag-kaartjes die we op school voor onze mama knutselden... We kunnen jammer genoeg niet zeggen dat we destijds een origineel Moederdag-kaartje maakten! Als onze zoon of dochter zin heeft om er zelf een te maken of we willen onze mama een plezier doen, dan hoeven we maar een model voor een Moederdag-kaartje te kiezen uit de onderstaande voorstellen. Een handgemaakt Moederdag-kaartje zal altijd meer plezier doen dan een kaart die we snel in de winkel kopen. We willen vooral zeggen "ik hou van je mama".

Ideeën voor een Moederdag-kaartje

Om een kaartje voor Moederdag te maken, kiezen we eerst onze mama haar favoriete kleur en dan een tekening die haar herinnert aan leuke momenten die we samen hebben doorgebracht. Op een kaart voor Moederdag schrijven we ook een berichtje in een mooi vast handschrift of gewoon zoals het lukt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tekst voor een Moederdag-kaartje

Deze tekst op het Moederdag-kaartje die haar tot tranen zal beroeren, mag de eenvoud zelve zijn: "Prettig feest mama! " of "Prettige Moederdag". Maar als we een Moederdag-kaartje maken, dan zeker een met een lief woordje dat haar zal raken. We kunnen onze geliefden nooit genoeg zeggen dat we van ze houden... een kort tekstje is een mooie manier om onze gevoelens gemakkelijk te delen. Iets in de aard van "Mama, ik hou van je, geniet van een mooie Moederdag" lijkt ons helemaal op zijn plaats!

En jij, wat ga jij schrijven op je Moederdag-kaartje?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina