Maak een beschilderde canvastas voor Moederdag

Maak een beschilderde canvastas voor Moederdag

Mama’s zijn doorgaans sentimentele wezens en in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn het niet de duurste maar de meest persoonlijke cadeaus die een groot succes zijn op Moederdag. Laat je mama’s hart smelten door zelf canvastas voor haar te maken.


Om een beschilderde canvastas te maken, heb je het volgende nodig:


  • een canvastas zonder decoratie (te koop in elke goede hobbywinkel)
  • textielverf
  • een kwast
  • een potlood
  • liniaal

Stap 1: Schrijf een kort woord zoals ‘Love’ of ‘Mama’ op de tas met potlood. Gebruik een liniaal om te controleren of alle letters ongeveer even hoog en even groot zijn – bijvoorbeeld 4 cm per letter.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2: Schilder de letters zorgvuldig, gebruik voor elke letter een ander kleurtje om de tekst extra op te laten vallen.

Stap 3: Desgewenst kan je rond de tekst nog meer decoraties schilderen, zoals bloemen of hartjes. Laat de verf goed drogen. Lees de instructies op de verpakking van de verf; sommige textielverf moet je fixeren met een strijkbout.

Voila! Nu heb je een prachtig en uniek cadeau voor Moederdag.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador