Maak het voor mama!

Maak het voor mama!

Zondag 11 mei is het Moederdag! Maak voor jouw moeder een origineel cadeau: borduur deze kaart en lijst hem in.


Je hebt nodig:

  1. Borduurnaald
  2. Lijst op A4 formaat
  3. 8-10m borduurgaren in twee kleuren
  4. A3 papier
  5. Zwart/wit printer die op A3 formaat kan printen

Instructies:

Stap 1: Download het patroon hier en print het op A3 formaat. Je kan elke soort papier en garen gebruiken – bijvoorbeeld in je moeders lievelingskleuren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2 : Begin links bovenin met de eerste steek. Steek de naald vanaf de achterkant door het papier. Houd de draad aan de achterkant vast om de steken netjes te houden. Laat 2,5 cm draad aan de achterkant zodat deze niet loslaat. Neem de draad naar beneden en steek de naald door de rechter onderhoek. Steek de naald vanaf de achterkant door de rechter bovenhoek en vervolgens door de linker onderhoek, zodat er een grote X ontstaat.

Stap 3: Volg het patroon en borduur in kruissteek. Gebruik waar mogelijk de gaatjes die je al eerder hebt gemaakt. Als de draad op is maak je aan de achterkant een knoopje en begin je met een nieuwe draad. Laat de onderste draad van de kruisjes steeds dezelfde kant op wijzen voor een gelijkmatig resultaat. Vouw het papier een schrijf een berichtje voor je mama. Geeft het aan haar samen met de lijst.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador