Make-up tips voor Halloweenkostuums

Make-up tips voor Halloweenkostuums

Verkleden wordt leuk met deze gemakkelijke schminkideeën


Vooral kinderen vinden het geweldig dat ze zich met Halloween kunnen verkleden als hun favoriete personage en make-up is de snelste manier om een transformatie tot stand te brengen.

Elk jaar leveren films en nieuwsverhalen inspiratie voor nieuwe kostuumideeën met Halloween. Wat zullen we dit jaar zijn? Een griezel, een bekend iemand of een klassiek personage? Als je een vampier wil worden, heb je alleen water, stroop, meel en voedingskleurstof nodig.

Er zijn natuurlijk eindeloos veel mogelijkheden, maar de meeste kinderen, van groot tot klein, zijn toch het liefste een superman, een kat, prinses, zeerover, vampier, geest, heks, toverfee of ninja. Make-up kan het succes van een zelfgemaakt kostuum bepalen. Voor ouders die hun kind proberen om te toveren tot een personage uit een stripverhaal of een koningin, kan het een hele uitdaging zijn.

Met de volgende ideeën wordt het heel gemakkelijk om make-up aan te brengen. We geven ook nog een eenvoudig recept voor verf:

Kat:
Tover je kind om in een kat door snorharen op de wangen te tekenen en een zwarte stip op de neus met een zwart waterproof oogpotlood. Trek ook lijntjes langs de ogen, voor een dramatische uitstraling, en breng roze lippenstift aan.

Vampier:
Gebruik lichte foundation op de lippen, voor een bloedeloze teint, of maak het gezicht wit met poeder. Laat bloed druppelen uit de mond met donkere lippenstift, accentueer de wenkbrauwen en breng donkere kringen aan rond de ogen met donkere oogschaduw.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Heks:
Breng een groenige teint aan op het gezicht en een blauwe teint op de lippen. Maak de wenkbrauwen dikker, teken een grote wrat en dunne, donkere strepen voor rimpels rond de ogen en mond met een eyeliner of wenkbrauwpotlood. Talkpoeder maakt het haar grijs. Toupeer het haar om een rattennest te creëren. Maak een goede heks met rode lippenstift, een lichte foundation, een blos met glitter en een tache de beauté.

Zombie:
Transformeer jezelf tot een levende dode, door wc-papier op je gezicht te plakken en bloeddruppels te tekenen met donkerrode lippenstift. Maak blauwe plekken met matte (niet glanzende) oogschaduw in groen, paars, donkerbruin en donkerblauw. 

Zeerover:
Maak een stoppelbaard door een laagje vaseline op je gezicht te smeren en er koffiegruis op te kloppen. Vergeet ook een ooglapje niet.

Elfenprinses:
Verf kleurige bloemen, hartjes en sterren op de wangen.

Nog wat tips::

  • Teken een ontwerp op papier om te oefenen vooraleer je aan ’t echte werk begint op het gezicht
  • Maak het gezicht vochtig met een make-upsponsje dat je in water hebt gedompeld voor je de make-up aanbrengt.
  • Begin met de lichtere kleuren en gebruik een klein kwastje
  • De make-up blijft langer zitten als je het gezicht licht poedert met gezichtspoeder

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer