Organiseer een picknick

Organiseer een picknick

Geniet van een zonnige lentedag, wanneer het nog niet te heet is, en organiseer een picknick met familie en vrienden.


De juiste locatie
De beste locaties zijn altijd het park, het bos of het strand waar je allerlei leuke picknickplekjes kunt vinden. Het park en het bos hebben een streepje voor op het strand: de schaduw van de bomen biedt bescherming tegen de zon.
Om zeker te zijn dat alles naar wens verloopt kies je een dag met het juiste weer (liefst zonnig en niet te heet) en zoek je een plekje dat de nodige faciliteiten heeft (niet te ver van de parking, dichtbij openbare toiletten).

Eten & drinken
Maak een lijstje van alle dingen die je gasten graag eten en drinken. Verdeel de taken dan tussen de verschillende gasten. Zo loop je niet het risico dat iedereen alleen maar voor zichzelf zorgt, of erger, dat iedereen dezelfde sandwiches meebrengt! 
Lunchdoosjes horen ruimte te hebben voor fruit, broodjes, een stukje cake, yoghurt, fruitsap en vergeet niet voldoende water mee te brengen (zeker voor rondrennende kindjes!).

Basismateriaal
Zorg ervoor dat je zeker voldoende dekentjes mee hebt: beter te veel dan te weinig zodat je het eten uit kunt stallen. Breng ook servetjes, plastic bekertjes, papieren bordjes en koeltassen (om fruit en drankjes koel te houden) mee.
Tip: neem grote vuilzakken mee zodat je geen zwerfvuil achterlaat. Het is onverantwoord om blikjes, papier of etensresten op de grond te laten liggen.
LINK naar nieuwe artikel over picknick quilt

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Plezier
Een picknick organiseren is een droom voor de kleintjes (en sommige volwassenen!) dus zorg ervoor dat je ook wat activiteiten inplant. Spelletjes zoals tikkertje, haasje over en frisbee blijven de grote klassiekers. Voor de volwassenen zijn een spel kaarten, een bordspel of zelfs een gitaar altijd een succes.

Kleding
Geen enkel kind hoort proper thuis te komen na een picknick. Vlekken en vuil horen bij een picknick dus vraag ze niet voortdurend op hun kleren te letten. Maar stop ze gewoon met het juiste wasmiddel in de wasmachine.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild