Originele tafeldecoratie voor carnaval

Originele tafeldecoratie voor carnaval

Zin in een mooie tafeldecoratie voor carnaval, en alles aan een laag budget? Dit is een idee voor een originele tafelversiering.


Nog steeds op zoek naar nieuwe ideeën om carnaval voor je kind tot een onvergetelijk en amusant feest te maken? Zin in meer laat je zien hoe je de vormpjes voor cupcakes kunt gebruiken om mooie slingers te maken en bont gekleurde tafelversieringen voor carnaval.
Volg deze makkelijke tips voor een verrassend resultaat dat weinig geld kost! En als je er echt geen tijd voor hebt, kun je altijd nog dit tafelsetje voor carnaval downloaden en afdrukken.


Gebruik maar één soort vormpjes, maar kies daarentegen verschillende kleuren en motieven.

Voor de slinger, je belangrijkste tafelversiering voor carnaval heb je het volgende nodig:

  • een vijftigtal papieren vormpjes
  • dikke naaidraad en een naald

Voor een tafelversiering voor carnaval in de vorm van een rozet, heb je het volgende nodig:

  • twee verschillende vormpjes van papier zodat je de ene op de andere kunt bevestigen
  • houten spiesjes
  • splitpennen
  • kleefband
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tutorial voor een tafelversiering voor carnaval


Voor je tafelversiering voor carnaval, begin je met de slinger: bepaal de lengte van de slinger en snijd de draad in functie daarvan af, haal hem daarna door het oog van de naald. Rijg de vormpjes voor cupcakes aan de draad door de naald door hun middelste punt te steken. Wissel af in de manier waarop je de naald door de cupcakes haalt - van de buiten- naar de binnenkant en omgekeerd -, om de slinger volume te geven in een mooie continuïteit.

Zonder veel moeite krijg je o die manier een schitterende slinger die je als tafelversiering voor carnaval kunt gebruiken. Je zou hem ook aan een muur of een deur kunnen hangen. De kinderen zullen er dol op zijn!


Begin nu aan de tafelversiering voor carnaval in de vorm van een rozet
: kies een klein en een groter papieren vormpje voor cupcakes. vouw ze open en plaats het kleinste bovenop het grootste. Tip: neem er twee van verschillende kleuren en modellen voor een nog origineler resultaat.

Gebruik de houten spiesen om het midden van de twee vormpjes van papier te doorprikken en duw een splitpen door de gaatjes.

Plooi de splitpen rond de spies. Tip: kleef een stukje transparante kleefband op de bovenkant zodat de rozet niet langs de spies naar onder kan glijden.

Ziezo, verschillende rozetten in verschillende kleurencombinaties voor een opgewekte tafelversiering voor carnaval. Deze rozetten kun je ook nog gebruiken voor het opfleuren van een taart, een snoepjespot of een bloemenboeket, alles kan! Nu kan het feest beginnen. Maak er een onvergetelijk carnaval van!

En jij, wat ga jij dit jaar doen met carnaval?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Jackie

Jackie

gemeld

kijk hoe leuk

  • melden
linda6007

linda6007

gemeld

Hele leuke ideeën....

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer