reisspelletjes-voor-de-kids

Reisspelletjes voor de kids

Op reis gaan met kinderen kan erg vermoeiend zijn. Het geheim voor een plezante reis zit ‘m in leuke spelletjes en activiteiten te bedenken voor onderweg.


Zin in meer brengt je dit exclusieve spelletjespakket om de uren die je met het gezin onderweg bent sneller en leuker te vullen!

Klik hier om het printsetje af te drukken. 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De drie activiteiten in het printpakket:

  1. Wie is het?: laat de fantasie van je kinderen de vrije loop nemen en laat ze grappige personages bedenken. Met snorren, brillen en meer worden deze kleurplaten nog leuker!
  2. Autobingo: let op wat er voorbij komt: een gele auto, een groene vrachtwagen, een vliegtuig en zo meer. De winnaar is natuurlijk de eerste die zijn of haar bingokaart vol heeft!
  3. Wie hoort er niet bij?: Pssst, ouders: het is de lachende courgette!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador