Ruim je kofferbak op!

Ruim je kofferbak op!

We weten allemaal goed hoe we ons huis netjes houden, maar hoe zit het met onze auto’s? De kofferbak wordt gebruikt voor alles - van boodschappen tot fietsen en losse onderdelen - dus het is eigenlijk wel handig om hier een beetje systeem in te brengen. Met slechts enkele stukjes plastic laten we je zien hoe je je kofferbak kunt indelen als een pro.


Gebruik je kofferbak dus niet als een stortplaats. Teveel rommel achterin ziet er niet alleen ongezellig uit, maar maakt de auto ook nog eens zwaarder, waardoor banden sneller slijten en je meer benzine verbruikt. 

Dit heb je nodig voor een nette koffer:

  • een doorschijnende plastic box met deksel
  • twee verschillende kleuren plastic placemats of dunne plastic snijplanken (even groot of groter dan de opbergkist)
  • een breekmes
  • een alcoholstift
  • een meetlat

Stap 1: Meet lengte, breedte en hoogte van de box. Teken hoogte en breedte af op een van de placemats of snijplankjes en teken hoogte en lengte af op het ander. 

Stap 2: Snij de matten op maat met het breekmes.

Stap 3: Snij een 2mm brede spleet tot ongeveer halverwege in het eerste matje of plankje. Doe hetzelfde met de tweede zodat ze perfect in elkaar aansluiten. 

Stap 4: Steek de twee matjes of plankjes in elkaar en stop ze in de box. 

Stap 5: Organiseer alle losse rommel uit de kofferbak netjes in deze box en sluit met het deksel zodat er niets uitrolt tijdens het rijden.   

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!

Eitjes in een nestje

Eitjes in een nestje

Eitjes in een nestje

Vergeet saaie sandwiches en voorverpakte, kant-en-klare snacks. Met een beetje planning en voorbereiding gaan je kinderen nog een reden ontdekken om ...

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Reisspelletjes voor de kids

Reisspelletjes voor de kids

reisspelletjes-voor-de-kids

Op reis gaan met kinderen kan erg vermoeiend zijn. Het geheim voor een plezante reis zit ‘m in leuke spelletjes en activiteiten te bedenken voor onderweg.

Kruidenfrittata met prei

Kruidenfrittata met prei

Kruidenfrittata met prei

Een smakelijk gerecht vol verse kruiden: deze kruidenfrittata met prei is snel klaar en heel het gezin is er gegarandeerd gek op. Ook een geweldig id...

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow