Spendeer extra tijd met je familie

Spendeer extra tijd met je familie

Meer tijd doorbrengen met de familie is altijd een goed idee. We lezen hier hoe we dat best aanpakken.


Een goede planning creëert meer tijd voor leuke dingen, voor jezelf én voor je gezin. Geniet van je vakanties met ruimte voor wat er écht toe doet: je partner en je kids. Laat ons dus hier enkele tips doornemen!

Als vrouw, mama, echtgenote én vriendin hebben we haast geen tijd meer voor onszelf. Stond je er al eens bij stil hoeveel tijd je besteedt aan werk, huishouden, studeren, opvoeden, je kinderen en jezelf? Wat valt je op wanneer je hierover nadenkt? Inderdaad, we spenderen niet voldoende tijd aan de zaken die we belangrijk vinden. Laat ons het jaar beginnen door nieuwe dingen te doen, en door tijdrovende zaken simpeler te maken.

Houd het einddoel steeds voor ogen. Je moet je leven gemakkelijk maken zodat je ten volle kan genieten van je gezin. Gemak en comfort staan daarom erg hoog op het verlanglijstje.

Zorg voor een notitieboekje waar je alle dagelijkse en wekelijkse schema’s in opschrijft. Ook checklists, agenda van de familieleden en to-do’s kan je hierin opnemen. Leg dit boekje ergens centraal in huis zodat iedereen zijn bijdrage kan doen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kom elke week samen met het hele gezin. Alle belangrijke gebeurtenissen en klusjes kunnen op dit moment dan tezamen worden besproken. Op die manier is iedereen op de hoogte van de gang van zaken en zijn er geen onaangename verrassingen.

Doe het niet allemaal alleen. Van zodra iemand zijn of haar hulp wenst aan te bieden, laat het toe!

De was doen is simpel. Verminder de tijd dat je spendeert in het huishouden en gebruik een efficiënt wasmiddel dat je was weer stralend maakt na de eerste wasbeurt!

Hopelijk hielpen deze tips. Heb je echter bijkomende ideeën? We horen ze graag!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Elisa

Elisa

gemeld

Leuk die bonnen! Altijd verrassingen...

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer